Här hittar du hela menyn från prinsbröllopet - från förrätt till efterrätt

Tårtan, huvudrätten, efterrätten. Ja allt har varit en gåta fram till igår när prins Carl Philip gifte sig med Sofia Hellqvist.

Många har varit ivriga i att få veta vad som ska serveras på Carl Philips bröllop som ägde rum den 13e juni i år. Här är hela menyn. Från förrätt till efterrätt.

MENY

Vit sparris ”Prinsessan Sofia”

kokt i fläderblomslag med älvdalsrom,

sparris- och gräslöksemulsion

-

Koriandersjuden havskräfta med spishalstrad pilgrimsmussla,

grankryddad yuzudressing, harsyra och spritärtor

-

Stekt, lättrimmad gös från Hjälmaren

med grillade primörgrönsaker, karamelliserad

crème-fraiche och rökt smör

-

Persika- och hallontartelett

med vit choklad, Champagne- och persikosorbet

VIN

Aperitif

Champagne Diebolt-Vallois Brut Tradition

-

Pommery Grand Cru Millésimé 2005 Champagne

-

Trimbach Riesling Vieilles Vignes de Prince 2011 Alsace

-

Radford Dale “Freedom” 2012 Pinot Noir Elgin

-

Château Suduiraut 2002 Sauternes

LÄS OCKSÅ: Recept på lyxig bröllopsmeny av stjärnkocken Stefano Catenacci

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

8 nr av Allt om Mat + 4 champagneglas från Iittala. Se erbjudande!