Här är nya snabbmatsrestaurangen som är rena lchf-drömmen

En ny snabbmatsrestaurang öppnar snart i Stockholm som skiljer sig en hel del från andra restauranger – huvudingrediensen i alla rätter är ägg!

Den nya restaurangen Eggs Inc. startades av Dan Lorentzon, reklamare, och Anders Hedlund, gastronomiskt ansvarig på Stadshuskällaren och Årets kock 2002. I en intervju med Stockholm Direkt berättar de att de valt att fokusera på just ingrediensen ägg som ett alternativ till det övriga snabbmatsutbudet i Stockholm, där de flesta menyer bygger på pastor och mackor gjorda på vitt mjöl. Eggs Inc. kommer istället endast erbjuda äggröror, omeletter och andra äggbaserade rätter. Själva äggen kommer vara svenska och ekologiska.

I januari slås portarna upp till lokalen på Regeringsgatan 26, tills dess kan du hålla dig uppdaterad på Eggs Inc:s hemsida som du hittar här.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av Allt om Mat + 2 Mon Amie muggar. Se erbjudande!