Här är isbitarna som gör dina favoritdrycker ännu godare

Vårvärme och kylda drycker passar ihop som handen i handsken. Men varför spä ut favoritdrickat med isbitar gjorda på vanligt vatten?

Efter att ha upptäckt kaffeisbitar tänkte vi att det borde finnas fler smaskiga alternativ till vatten att fylla isformarna med. Och vi hittade ett helt gäng som måste testas.

Vissa var rent praktiska, som att frysa in överblivet vin för att aldrig mer behöva dricka en urvattnad sangria.

Andra väckte sötsuget, som de här chokladisbitarna med vaniljmjölk (du hittar receptet längst ner)

Men mest fastnade vi för den här bilden från matbloggen Pepper. Går det att inte bli törstig?

Isbitarna är gjorda av Earl Grey te, rivet citronskal och riven ingefära som frusits till en läskande cocktailpinne.

Smakerna är en kinesisk huskur mot förkylning och funkar så bra ihop att det är ett under att ingefärscola inte finns på hyllorna ännu.

Kolla recepten här nedanför för ännu fler svalkande smaksensationer.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

8 nr av Allt om Mat + 4 champagneglas från Iittala. Se erbjudande!