Lammracks med rödbetsquinoa och chevre.
Lammracks med rödbetsquinoa och chevre.

Från Norrland till Florida

Laga en läcker och överraskande meny. Vad sägs om sushi på norrländskt vis till förrätt, grillade lammracks till huvudrätt och en härligt sötsyrlig key lime pie som avslutning? Här är recepten.

Förrätt: Norrlands-sushi kallar vi de här härliga laxrullarna av kallrökt lax och pepparrot. Frisk ingefärsgurka och hallonvinägerslungat tomathack  serveras till. En överraskande och pigg start.

Huvudrätt: Oemotståndligt goda grillade lammracks med chevre och quinoa - passar extra bra för GI-anhängare. Quinoan får vackert röd färg när den kokas tillsammans med rödbetsklyftor.

Dessert: Key lime pie är en läcker sötsyrlig efterrätt som har sitt ursprung i öarna utanför Floridas kust, Florida Keys. Här får den extra knäckigt skal, som bryter fint mot citronfyllningen.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av Allt om Mat + 2 Mon Amie muggar. Se erbjudande!