Ingredienser och redskap hittar du nedan och beskrivning med bilder finns i bildspelet ovan.
De här redskapen behöver du:
• Kniv
• Skärbräda
• Ugnssäker form
• Måttsats
• Visp
• Plastgaffel
• Kastruller
• Potatisstöt eller potatispress
• Skålar
• Spritspåse
• Tyll
Ingredienser
600 g ekologisk torskfilé
1 tsk salt
2 krm vitpeppar, nymald
500 g räkor, oskalade
Potatismos:
800 g potatis,
mjölig sort
1 dl mjölk, het
2 msk smör
salt, vitpeppar
1 äggula
Sås:
cirka 1 dl fiskspad
4 dl matlagningsgrädde
1 msk skaldjursfond, konc
2 msk vetemjöl
1 msk citron, pressad saft
3 msk dill, hackad
salt, vitpeppar
Servera med:
citronklyftor och dill