Festmeny för trettondagsafton

Läcker festmeny för trettondagsafton – med goda vintips till alla rätter.

Efter julbord och nyårsmingel avslutar vi helgerna med en lyxig meny till trettondagsafton.

Förrätt: Löjrom, smetana och rotfruktschips

Enkelt men såå gott! Här hittar du receptet.

Till detta passar ett gott bubbel, så som Langlois.

Huvudrätt: Ankbröst med rostad pumpapuré

Serveras med picklade gulbetor och rostad pumpapuré.

Till detta passar ett rött, kryddigt och mustigt vin som Brunello di Montalcino

Efterrätt: Chokladpannacotta med syltad apelsin

En perfekt dessert som kan stå färdig i kylen, bara att garnera före servering. Här hittar du receptet!

Servera med ett gott dessertvin, så som Spy Valley

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av Allt om Mat + 2 Mon Amie muggar. Se erbjudande!