Mjuk rotsakssallad med grön sås
Mjuk rotsakssallad med grön sås Foto: Tomas Yeh

Fem snabba salladstips

Ann-Katrin Ljung ger tipsen som enkelt kan lyfta din sallad.

1. Rostade nötter. Ger den där den läckra knaprigheten som gör en sallad god och spännande.

2. Riven ost. Pimpa din vanliga salladsvinägrett med stark, riven ost och vänd ner i salladen.

3. Romansallad. De kraftiga romanbladen fyller ut och ger ett lyft till vilken sallad som helst.

4. Rostad parmaskinka. En skiva räcker långt, rosta i torr stekpanna och strö över salladen.

5. Stekt svamp. Ljummen sallad är både gott och enkelt. Vänd ner nystekt svamp i grova bitar i en vanlig grönsallad.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

8 nr av Allt om Mat + 4 champagneglas från Iittala. Se erbjudande!