Foto: Jupiter + producent.

Ett helgjutet bardolinovin

Gunilla Hultgren Karell om en mycket prisvärd italienare.



Från de sagolikt
vackra kullarna mellan Verona och Gardasjön i Veneto kommer här ett helgjutet bardolinovin, fjärran det syrliga, enkla pizzeriavin som många förknippar med just bardolino.



Här får vi istället
en tät, körsbärsfrisk smak med bra driv och med lätt drag av färsk mandel. Balans och fräschör.



Ett välgjort
, modernt vin som med fördel kan serveras till ravioli fyllda med spenat och ricotta.



Nepitello Bardolino Classico Superiore 2007
(95902) Italien, 89 kronor

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av Allt om Mat + 2 Mon Amie muggar. Se erbjudande!