Foto: Jupiter.

Ett glas bubbel före rotfyllningen

Tandläkarskräck botas med champagne på tandläkarmottagning i Manchester.Gillar du inte
tanken på att gå till tandläkaren? Då är du inte ensam. Nu har en tandläkarmottagning i Manchester i Storbritannien börjat erbjuda sina patienter ett glas vin före undersökningen - allt för att de inte ska vara rädda för att gå till tandläkaren.Tandläkaren Prav Solanki
säger till sajten Winespectator.com att vinet de erbjuder bara är ett sätt för att få kunderna att känna sig lugnare, de erbjuder även massage och aromaterapi före besöket hos tandläkaren.

- Vi förstår att människor inte gillar att gå till tandläkaren och det där lilla extra, det där glaset vin, gör att vi får fler kunder, säger han.

Vilka viner de erbjuder i vinbaren? Viner som Faustino från spanska Rioja och australiska Hardys Chardonnay finns att tillgå men valet framför alla är ett glas champagne; Lanson Brut Rosé respektive Veuve Cliquot är det som de tandläkarskraja oftast väljer.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av Allt om Mat + 2 Mon Amie muggar. Se erbjudande!