Foto: Ulrika Pousette

7 efterrätter till påsk

Recept på våra godaste efterrätter till påsk! Gula, sötsyrliga efterrätter är gott och vackert på påskbordet, citrus passar extra bra i efterrätt efter en matig påskbuffé.

Påsken är en av våra stora mathögtider och en riktigt god efterrätt ett självklart inslag på påskmiddagen. Här kommer goda och superenkla efterrätter som passar perfekt som avslutning på en härlig påskmiddag.

Påskbakelse med mockagrädde och marsipan

Foto: Stefan Wettainen

 

Mango- och limesorbet

Foto: Wolfgang Kleinschmidt

 

Påsk-rulltårta med marsipan

Foto: Ulrika Pousette

 

Äggtoddy med lime, hallon och maräng

Foto: Malin Hoelstad

 

Påskcheesecake

Foto: Kleinschmidt

 

Limecheesecake med passionsfrukt

Foto: Ulf Svensson

 

Påsktårta med vaniljfrosting

Foto: Wolfgang Kleinschmidt

Fler goda efterrätter till påsk:

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

8 nr av Allt om Mat + 4 champagneglas från Iittala. Se erbjudande!