Foto: Holger Edström

Vindruvor – recept till saft, marmelad och dessert

Vindruvor behöver inte bara ätas som de är. De kan bli saft, dessert eller marmelad också. Här hittar du goda recept!

Recept på vindruvssaft

En procedur som tar tid. Smaken och förtjusningen av de egenhändigt pressade druvorna kompenserar dock det stundtals ansträngda tålamodet. Till vinsaften smakar ett ostpäron bra. Här hittar du receptet på saft på vindruvor!

Marmelad på vindruvor

En frisk marmelad med smak av kanel och citrus. Marmeladen kan också göras på blå druvor. Recept på grön druvmarmelad hittar du här.

Dessert på vindruvor

En dessert värd att vänta på! Druvorna bör ligga 4 veckor men håller hela hösten. Recept på druvor i rom hittar du här.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

8 nr av Allt om Mat + 4 champagneglas från Iittala. Se erbjudande!