Det här äter de på årets Nobelfest

Här är menyn för Nobelfesten 2009. Tre vackra rätter som serveras i Stadshuset ikväll till de prominenta gästerna.

Temat för menyn var "sagolikt" och gästerna bjöds på:

Hummerconsommé med skaldjurstartar, hummer och Kalixlöjrom.

Tryffelfärserad vaktel med persiljerot, brysselkål och portvinssås.

Citron och färskostmousse med havtornssorbet.

Och till detta drack de:

Jacquart brut Millesime 2002; Chateau la Dominique 2001, Tschida ba Seewinkel 2001. Därefter kaffe, Remy Martin VSOP samt Cointreau.

Källa: TT

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av Allt om Mat + 2 Mon Amie muggar. Se erbjudande!