<p>Leif Mannerstr&ouml;m &auml;r kock och kr&ouml;gare.</p>

Leif Mannerström är kock och krögare.

Foto: Tommy Holl

Dags att äta lyxmat på tågresan

Snart kan tågresenärer äta som världsstjärnorna Bruce Springsteen och Bono.

Stjärnkrögaren Leif Mannerström &ndash; som bland annat driver finkrogen Sjömagasinet i Göteborg &ndash; ska utforma SJ:s nya meny.

LeifMannerstr öm har kartlagt tågmat i flertalet europeiska

länder.

&ndash; Jag har även frågat alla mina vänner vad de helst vill äta på sin tågresa och resultatet är att det kommer bli både lyxig pytt i panna som en hel del grytor, säger Leif Mannerström.

Till en början förändras maten i första klass, men på sikt ska han stå för menyn.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

8 nr av Allt om Mat + 4 champagneglas från Iittala. Se erbjudande!