Galna tårtor från Choccywoccydoodah i Chokladfrossa.
Galna tårtor från Choccywoccydoodah i Chokladfrossa. Foto: TLC

Chokladfrossa på TLC

Älskar du att baka? Slå på tv-kanalen TLC. I påskhelgen har tre sockersöta tv-serier premiär: Godisdrottningen, Chokladfrossa och Konditorskolan.

Premiärdatum på TLC:

Godisdrottningen (ny)

I nya serien Godisdrottningen får vi följa Jackie Sorkin, Hollywoods godisdrottning när hon gör sagolika festkreationer - av godis. I ett av avsnitten skapar hon Alice i underlandet-dekoration till ett barnkalas. 

Start: fredag 6 april kl 21:00

Chokladfrossa (säsong 2)

Den superhyllade brittiska serien Chokladfrossa är tillbaka. Chokladbutiken Choccywoccydoodah i Brighton öppnar åter dörrarna och ger oss en läcker inblick i en chokladtäckt värld. Den världsberömda butiken producerar mer än 7500 tårtor om året - och har kunder som Madonna, Johnny Depp och Kylie Minouge. 

Start: fredag 6 april kl 21:30

Konditorskolan (säsong 2)

I andra säsongen av Konditorskolan sätter tårtgeneralen Buddy Valastro tio av USA:s bästa konditorer på prov. Vem gör en tårta värdig förstapriset 50 000 dollar? Vinnaren får också chansen att arbeta med Buddy, en av världens mest berömda tårtmakare, på Carlo's Bakery.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av Allt om Mat + 2 Mon Amie muggar. Se erbjudande!