Foto: Pelle Norén, Systembolaget.

Bästa bolaget i Sverige ligger i Umeå

Av Systembolagets alla 412 butiker är det bara en som är bäst.Bor du i Umeå
så kan du idag gå till Sveriges bästa bolag. Ja, i varje fall om Systembolaget själv får bestämma. Sveriges bästa bolag ligger nämligen i Ersboda i Umeå. Nu blir bolaget ännu bättre, som belöning för utmärkelsen får personalen åka på en gemensam resa för att lära sig mer om drycker.

– Vi är så oerhört stolta och glada för den här utmärkelsen. Vi har jobbat hårt för att nå dit vi är idag och det är både våra kunder och mina medarbetares stora engagemang som gjort oss till vinnare, säger den stolta butikschefen Calle Rydin.

– Med tävlingen lyfter vi fram en mycket bra systembutik som kan vara ett föredöme för andra butiker. Ersboda får höga betyg på alla områden, säger Magdalena Gerger som är VD på Systembolaget.Återstår att se om
Gerger själv har den kompetens som krävs för att arbetat i Sveriges bästa bolagsbutik. Under tiden som personalen i Ersboda åker på prisresan är det nämligen VD:n och övriga höga chefer som håller ställningen i butiken!

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av Allt om Mat + 2 Mon Amie muggar. Se erbjudande!