Ätbara kakskålar till glassen – så enkelt gör du smarrigaste efterrätten

Glass-skålar som är gjorda av kaksmet och går att äta upp – kan det bli så mycket bättre? Såhär bakar du egna kakskålar – med en muffinsplåt.

Så här enkelt gör du kakskålarna:

– Gör valfri kaksmet. Här hittar du recept på till exempel Chocolate chip cookies, jordnötschokladkakor och havrekakor.

– Vänd en muffinsplåt upp och ner och klä upphöjningarna med kaksmet.

– Grädda glasskålarna enligt det kakrecept du har använt.

– Låt skålarna svalna, ta försiktigt loss dem från plåten och fyll dem med glass.

– Klart!

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av Allt om Mat + 2 Mon Amie muggar. Se erbjudande!