Mat för dig som tränar.
Mat för dig som tränar. Foto: Christian Hagward

Ät rätt - nå dina träningsmål

Nya kokboken "Mat för dig som tränar" lär dig äta efter dina träningsmål, oavsett om det är att springa ett maraton, att bygga muskler eller att gå ner i vikt.

Ledarskribenten och personlige tränaren Niclas Ericsson har skrivit en kokbok tillsammans med kostrådgivaren Camilla Porsman Reimhult.

Mat för dig som tränar bjuder på läckra och lättlagade recept. Allt är näringsberäknat och anpassat efter dina träningsmål. Du kan enkelt hitta och laga recept efter de resultat du vill uppnå: Bygga muskler, deffa eller gå ner i vikt.

- Alla kan ha nytta av den här kokboken, även om man inte tränar hårt är det här goda och hälsosamma recept som man mår bra av, säger Niclas Ericsson.

Tydliga portionsstorlekar anger rätt mängd för din intriktning. Förutom recepten finns också kapitel om måltidsplanering och näringslära.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av Allt om Mat + 2 Mon Amie muggar. Se erbjudande!