Äntligen! Magnum lanserar veganglass (Classic- och Mandel Vegan)

Nu lanserar Magnum för första gången två glassar helt utan animaliskt innehåll – Magnum Classic Vegan och Magnum Mandel Vegan.

För fler vegetariska nyheter och recept - följ oss på Facebook: 

Allt om Mat Vego

Nya Magnum Vegan består av vegansk vaniljglass som delvis är baserad på ärtprotein. Fördelen med att använda ärtprotein i vaniljglassen är att det inte adderar någon extra smak, vilket gör att glassen är lika god som klassiska Magnum.

- Med nya Magnum Vegan kan vi äntligen erbjuda ett lyxigt

veganskt alternativ, vilket självklart känns superkul – och viktigt, säger Olivia Nilsson, Brand Manager på Magnum i ett pressmeddelande.

Veganglassarna finns att köpa från vecka 35 i vissa utvalda butiker och från vecka 38 i resterande matbutiker.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av Allt om Mat + 2 Mon Amie muggar. Se erbjudande!