Allt om Mat på Bak- & Chokladfestivalen

Kom och träffa Allt om Mat på Bak- och Chokladfestivalen på Stockholmsmässan i Älvsjö 2–5 oktober. Vi är på plats med tidningar, böcker och flera framträdanden på scen.

Torsdag 2 oktober kl 12 30 och 16.00 är redaktör Gunilla von Heland på plats och bakar godsaker ur kokboken Sött och chokladcheesecake ur senaste numret av tidningen.

Fredag 3 oktober kl 11.00 och kl 15.00 är redaktionschef Ulla Karlström på plats och bakar godsaker ur kokboken Sött och chokladcheesecake ur senaste numret av tidningen.

Lördag 4 oktober kl 10.30 0ch 16.30 är redaktör Charlotte Jenkinson på plats och bakar godsaker ur kokboken Sött och chokladcheesecake ur senaste numret av tidningen.

På festivalen får du träffa Sveriges  främsta konditorer och bagare. I Konditorernas kafé kan du njuta av härliga bakverk och desserter.

På festivalen kan du provsmaka praliner, bakverk och choklad – och även köpa med hem, förstås. Mässan erbjuder dessutom intervjuer med konditorer och bagare, demonstrationer på scen samt tävlingar – Årets konditor, Årets pralin och Kladdkakeracet!

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av Allt om Mat + 2 Mon Amie muggar. Se erbjudande!