Garnera sillen med rom och dill.
Garnera sillen med rom och dill. Foto: Lina Eriksson

5 minuters sill - fyra snabba och goda recept

Med 5 minuters sill kan man enkelt lägga in sin egen sill. Den är nämligen urvattnad och klar att använda. Bara att låta fantasin flöda och kombinera den med de personliga favoritsmakerna och på, ja kanske inte på 5 minuter men 15 minuter har du en sill som slår det mesta!

Här kommer fyra goda sillar, två krämiga och två klara:

Inlagd sill

Foto: Lars Paulsson

 Recept på egen inlagd sill till påsk, klicka här. 

Senapssill

Foto: Lars Paulsson

 Recept på senapssill, klicka här. 

Citronsill

Foto: Wolfgang Kleinschmidt

 Recept på citron- och limesill. Se recept här. 

Romsill

Foto: Lina Eriksson

 Till vänster lingonsill, till höger romsill som garneras med rom och dill. Se recept här. 

Fler recept på sill med 5 minuters sill hittar ni här!

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av Allt om Mat + 2 Mon Amie muggar. Se erbjudande!