Artikeln innehåller annonslänkar

10 snygga och praktiska vattenflaskor i rostfritt stål

Att släcka törsten med vatten du tagit med i egen flaska är både bra för miljön och ekonomin. Allt om Mat tipsar här om 10 flaskor som håller ditt vatten kallt i sommar.

Den bästa törstsläckaren är vatten och det bästa vattnet får du direkt ur kranen eller om du har tur från en fjällbäck. Kranvatten sätter ett minimalt avtryck på miljön jämfört med vad till exempel vatten du köper på flaska gör. Allt om Mat vill därför uppmuntra alla att njuta av kranvatten serverat ur en flaska som håller vattnet kallt och gott i sommar.

Hydro Flask STD

Vattenflaska 62 cl i rostfritt stål från Hydro Flask, Outdoorexperten. Finns i olika storlekar och färger. Lär mer och köp här!

Design Letters

Termosflaska, 50 cl, i rostfritt stål från Design Letters, Åhléns. Finns i olika färger och med olika texter. Läs mer och köp här!

Pantone Living

Vattenflaska, 63 cl, i rostfritt stål från Pantone Living, Bagaren & Kocken. Läs mer och köp här!

Dyrt med en vattenflaska?

Nej, det är det faktiskt inte. Även om utgiften känns stor just när du köper en vattenflaska i rostfritt stål så har du igen pengarna inom kort. 50 cl vatten du köper i butiken kostar cirka 15 kronor inklusive pant. 20 flaskor senare, med ett berg av tomma plastflaskor som ska pantas, har du "tjänat in" vad en hållbar och snygg vattenflaska kostar. Dessutom håller sig vattnet kallt i en väl isolerad vattenflaska vilket det inte gör i en plastflaska.

Black + Blum

Vattenflaska, 50 cl, i rostfritt stål från Black + Blum, Kitchentime.

 Läs mer och köp här!

Bluewater

Foto: Bluewater

Vattenflaska, 40 cl, i rostfritt stål, med livstidsgaranti, från Bluewater. För varje såld flaska går 10 kronor till arbetare som har till uppgift att plocka plast från världens stränder. Silikonbärrem och flaska finns i flera olika färger. Läs mer och köp här!

HAY

Vattenflaska Sowden, 35 cl, i rostfritt stål från HAY, Åhléns. Finns i olika färger. Läs mer och köp här!

Eva Solo

Vattenflaska Birch, 70 cl, i rostfritt stål från Eva Solo, Bagaren & Kocken.

 Finns i tre olika färger. Läs mer och köp här!

Sagaform

Vattenflaska i stål, 50 cl, från Sagaform, Åhléns. Finns i olika utföranden. Läs mer och köp här!

Stelton

Vattenflaska Keep Cool, 75 cl, i rostfritt stål från Stelton, Bagaren & Kocken.

 Finns i flera olika utföranden. Läs mer och köp här!

S'well

Vattenflaska 170z Stone Moonstone, 50 cl, i rostfritt stål från S'well, Kitchen Time.

 Läs mer och köp här!

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av Allt om Mat + 2 Mon Amie muggar. Se erbjudande!