Nu lanserar Magnum för första gången två glassar helt utan animaliskt innehåll – Magnum Classic Vegan och Magnum Mandel Vegan.

För fler vegetariska nyheter och recept – följ oss på Facebook:
Allt om Mat Vego

Nya Magnum Vegan består av vegansk vaniljglass som delvis är baserad på ärtprotein. Fördelen med att använda ärtprotein i vaniljglassen är att det inte adderar någon extra smak, vilket gör att glassen är lika god som klassiska Magnum.

Magnum vegan mandel

– Med nya Magnum Vegan kan vi äntligen erbjuda ett lyxigt
veganskt alternativ, vilket självklart känns superkul – och viktigt, säger Olivia Nilsson, Brand Manager på Magnum i ett pressmeddelande.

Veganglassarna finns att köpa från vecka 35 i vissa utvalda butiker och från vecka 38 i resterande matbutiker.

Magnum vegan

NUVARANDE Äntligen! Magnum lanserar veganglass (Classic- och Mandel Vegan)
NÄSTA Vilken halloumi är godast? Vi har testat 9 varianter!