AlltOmMat.se söker Sveriges bästa mat- & vinredaktör

Nu satsar vi framåt och förstärker redaktionen. Vi söker en driven reporter/webbredaktör med ett stort intresse för mat & vin.

AlltOmMat.se blev en publiksuccé direkt efter nylanseringen i början av 2008. Sajten är ett samarbete mellan Bonnier Tidskrifter och Expressen och ända sedan starten har vi varit marknadsledande aktör på nätet.
Sajten ger våra läsare ett brett utbud av nyheter, reportage, matinspiration, hundratals webbtv-inslag och smarta tips för både vardag och fest.

Nu satsar vi framåt med flera spännande projekt och söker en duktig medarbetare med erfarenhet av webbjournalistik och goda kunskaper inom området mat & vin.
Din profil:

  • Du har arbetat som journalist några år, har kanske redaktörsvana från tidning eller sajt eller är kanske redigerare idag.
  • Du gillar att jobba i ett högt tempo, både självständigt och i nära samarbete med redaktionerna vi samarbetar med.
  • Du har ett stort intresse för mat och vin, samt goda kunskaper om om webben och webbjournalistik.
  • Kunskaper i Photoshop samt olika publiceringsverktyg på webben ett stort plus. Goda kunskaper i publiceringsverktyget Polopoly likaså.

Senast 8 oktober

Tjänsten är en projektanställning på 6 månader med möjlighet till förlängning. Skicka din ansökan senast den 8 oktober till susanne.b.olsson@alltommat.se

Eller posta den till:
Susanne B Olsson
Alltommat.se
Expressen
105 16 Stockholm.