Missa inte Allt om Mat:s Vinapp, där Allt om Mat:s vinexperter provat, betygsatt och recenserat alla viner i Systembolagets ordinarie sortiment. Du kan också själv spara ner dina favoriter - äntligen är det lätt att välja bra vin!

vinapp-download-btn

Det här får du med Allt om Mat:s Vinapp:

  • ALLA NYHETER Alla nya viner testas innan de släpps på Systembolaget. Du får ett pushmeddelande när det finns nyheter att hämta.
  • DINA FAVORITER Samla dina favoriter i ett eget vinbibliotek.
  • PÅ LAGER? Kolla om vinet finns på ditt närmaste Systembolag. Kartfunktioner och lagerstatus hittar du i appen

Det är gratis att ladda ner appen. Vill du ha nyhetsuppdateringar (alla viner vi provar och recenserar) och kunna lägga till fler viner i inköpslistan och som favoriter kostar prenumerationen 39 kronor per månad eller 299 kronor per år. Appen finns tillgänglig på iPhone och Android.

aom banner 980x300

app-vin1

– Vi är extremt stolta över Allt om Mat:s vinapp. Precis så här ska vi arbeta med vår digitala utveckling. Para ihop våra starka varumärken med landets bästa experter, och erbjuda högkvalitativa tjänster till våra kunder som vi vet att de efterfrågar. Tjänster som gör våra läsares liv enklare, säger Frida Boisen, digital chef på Bonnier Magazines & Brands.

Projektledare för appen är Oscar Söderlund, Digital Produktägare på Bonnier Magazines & Brands.

– Vi vet att många av våra mat- och vinintresserade läsare värdesätter våra vinexperters betyg och omdömen när de ska göra sina inköp. Här kunde vi utveckla en produkt för våra läsare, så att de direkt när de står vid hyllan på Systembolaget får veta exakt vad vår vinpanel anser om vinerna, säger Oscar Söderlund.

vinapp

Andra smarta funktioner i Allt om Mat:s vinapp innefattar kartfunktion till närmaste Systembolag, lagerstatus där du kan se vilka viner som Systembolagen i ditt område har i butik och att samtliga viner sökbara på pris, namn, typ av vin, varunummer, land eller region.

– Dessutom kan man sätta sina egna betyg på vinerna och spara i sin inköpslista, säger Oscar Söderlund.

vinapp gratis

vinapp-download-btn