I annonssamarbete med KöKETS BOX

Tryter inspirationen? Känns livet som måndag hela veckan? Då har vi bästa tipsen för mer inspiration i köket, både till vardag och fest.

Har du tappat inspirationen i köket? Eller vill du ha lite mer spänning i tillvaron. Här är fem fina tips! Och en hemlig box att klicka hem till alla långhelger!

1. Hitta nya recept på gamla godingar

Erbjudande just nu – 3 för 2! 
Du får tre Kökets box för priset av två. Med hemliga matprodukter till ett värde av cirka 570 kronor. Gäller t.o.m 4 maj!

Lär dig nya sätt att tillaga dina favoriträtter och tilltugg. De gamla godingar, som chipsen till fredagsmyset, läsken eller kvällsteet, kan du pimpa till med nya spännande kombinationer. Kökets box är ett roligt och fiffigt sätt att få igång fantasin och inspirationen i köket. Det är en inspirationsbox inom mat och bak. Varje månad får du en hemlig box med nya och spännande produkter, tillsammans med recept och tips från redaktionen på köket.se.

Äpplepaj med granola

Med Kökets box kommer fina och annorlunda recept och andra tips. Här är enkel äppelpaj i ny tappning, med granola.

 

2. Ge dig själv en riktig överraskning

För att få en riktig överraskning, unna dig en Kökets box. En gång i månaden får du hämta ut din box som är fylld med nya och gamla favoriter, recept och tips. Ibland har boxen ett tema, som vardagslyx, vårfest eller baka. Ibland är det total överraskning. Men alltid spännande och gott!

Enkla och spännande recept på gamla favoritprodukter, det får du med Kökets box. I magasinet som följer med finns en massa tips. Som denna gin & tonic-inspirerade drink, gjord på Earl Grey te. Överraskande gott!

3. Låt alla i familjen få bestämma

Alla har vi olika smak och tycke. Låt varje familjemedlem bestämma en middagsrätt i veckan och gör en gemensam matsedel. Kanske har sonen fått smak på något spännande i skolan, eller har du sett en mustig dagens rätt på jobblunchen som är värd att prova.

4. Gå all in på världsmat

Snöa in på olika världsdelar och laga rätter från olika länder. Leta kryddor, grönsaker eller smaker. Ena veckan kanske ni äter thaikyckling till middag och mumsar kokosnötter till kvällsfikat. Nästa vecka är det tortillas och churros.

Churros i ny tappning. Läs, lär och inspireras av olika länder och världsdelar för att få ny inspiration och nyfikenhet i köket!

5. Ät efter säsong

Bra för miljön, plånboken och inspirationen – köp grönsaker och frukter efter säsong. Nu är våren här och med den kommer äntligen primörerna. Välj sparris, små späda morötter, färskpotatis, rabarber och en massa goda gröna skott. Basera luncher, mellanmål och festmiddagar på någon (eller flera) av säsongens grönsaker och googla recept och tips.

Nästa Kökets box har tema ”Vårfest”. I den ingår bland annat nyheten Kivik rosécider med ett kreativt recept på cheesecake. I Boxzinet hittar du också en exklusiv intervju med vinnaren av Sveriges Mästerkock 2018 – Erik Hammar.

Vill du ha mer inspiration och är du nyfiken på Kökets box, vad den innehåller, hur det funkar och hur du också kan ta del av fina erbjudanden? Här hittar du mer information. Just nu får du tre boxar för priset av två.