Vinn nya boken om frukt och bär

Kocken Ingela Persson har släppt en ny bok om saftning och syltning. Tävla och vinn ett eget exemplar.

Annonsen laddas.

Ingela Persson har samlat sina bästa recept på saftning, syltning och bakning i sin nya bok "Frukt och bär" (Natur & Kultur). Med den vill Ingela få upp motivationen hos folk till att gå ut i skogen och plocka lite bär för att sedan göra något gott av dem.

Smakprov från boken:

Fläderbärssaft med äpple

Lisas kalastårta

Frusen plommontårta

Boken kan bli din

Nu kan du vinna boken genom att svara på följande frågor:

Hur mycket väger 1 liter jordgubbar? 

1. 1000g. 

X. 700g. 

2. 500g. 

Vad heter bärens naturliga konserveringsmedel?

1. Pektin. 

X. Gelatin. 

2. Natriumbensoat.

 Mejla in till tavla@alltommat.se

Vi vill ha ditt svar, ditt namn och adress senast 12 augusti.