Boka in den 23-24 april – då avgår båten! 

Vår populära kryssning är tillbaka

Följ med oss och Birka Cruises på en händelserik resa!

Hjärtligt välkommen till ett dygn ombord fyllt av spännande mö­ ten och matinspiration. Kom och lyssna på intressanta föreläsare, mingla bland våra samarbetspartners och prova smaknyheter. Här finns också möjlighet att köpa böcker signerade av våra matprofiler, som är med under hela resan. Middagen ombord är specialkomponerad för Allt om Mat.

Är du prenumerant, BOKA HÄR!

Inte prenumerant ännu? BOKA HÄR!

BLI PRENUMERANT HÄR!

Fartyg kväll akter

Med på resan!

Kockar_kryssning

Konditor MAGNUS JOHANSSON är känd från tv-programmet Dessertmästarna där han är domare. Han driver även Magnus Johanssons bageri och konditori. Han ger sina bästa desserttips.

Stjärnkocken TITTI QVARNSTRÖM, aktuell från Kockarnas kamp. Titti är köksmästare på Bloom in the Park, och var den första kvinnan i Sverige att få en stjärna i Guide Michelin 2015.

Legendaren LEIF MANNERSTRÖM, kock och jurymedlemmen i tv-programmet Sveriges mästerkock. Han berättar om sin långa kockkarriär och om senaste boken.

”Det var härlig stämning ombord på förra årets kryssning. Vi njöt av en trerätters middag ombord och fick möjlighet att träffa kockar som Ulf Wagner och Tareq Taylor. Just nu jobbar vi för fullt med att bjuda in matpersonligheter, kockar och sponsorer. Håll utkik efter mer information i nästa nummer.”