Utsökt Alla helgona-meny med renfilé och passionfruktstarte

Rama in vår fina Alla helgona-helg med en riktigt smakfull trerättersmeny. Vår vinexpert Gunilla Hultgren Karell har valt passande dryck till maten.

Annonsen laddas.

Till förrätten:
Vicar´s Chioce Sauvignon Blanc 2010 (12000) Nya Zeeland, 87 kronor.
"Vitt vin med frisk, aromatisk druvighet. Inslag av fläder, citrus och aptitretande syra."

Till varmrätten:
Brolio 2008 (2705) Italien, 115 kronor.
"Rött smakrikt vin med härlig, rik fruktighet, nyanser av mogna körsbär, tobak och örter. Tydliga men balanserade syror."

Till desserten:
Castelnau de Suduiraut 2005 (3690) Frankrike, 159 kronor (37,5 cl).
"Vitt, sött vin med fina toner av honung, torkade aprikoser, saffran. Frisk fruktsyra och lång, läcker eftersmak."