Tre tumregler för bättre service på krogen och i baren

Den hemliga gästen ger tipsen som ökar chanserna för en lyckad krogkväll. Här är tre tumregler för bättre service på krogen och i baren.

Annonsen laddas.

Tre tumregler för att få bättre service på krogen och i baren?

På restaurang:
1) Boka bord.

2) Var vänlig men bestämd när du talar med personalen.

3) Proffsig personal älskar gäster som ber om råd: Vad är bästa rätten för dagen? Vad har ni för viner som passar till den rätten?

I baren:

1) Ge bartendern en femtiolapp i dricks när du betalar den FÖRSTA drinken/ölen/vinglaset. Då får du garanterat lättare att fånga hans/hennes uppmärksamhet resten av kvällen. Smartare än att dricksa innan du drar – om du inte är stammis förstås.

2) Fyllna inte till.

3) No-no är att gapa, vifta, sucka och göra miner för att du inte får drinken pronto när bartendern jobbar så svetten lackar.

Den hemliga gästen ger sina bästa tips till Alltommat.se:s läsare: