Foto: Joel Wåreus
Fest
Renkalvytterfilé med rödkålscrème, stekt svamp och svartvinbärssky
2 timmar
Foto: Magnus Carlsson
Övrigt
Marinerad dovhjortytterfilé
15 minuter + 1 dygn marinering + 45 minuter i ugn
Foto: Stefan Wettainen
Köp hem 5
Renskav med ädelost och ugnsbakad fänkål
30 minuter
Foto: Per Ranung
Huvudrätter - varmrätter
Portergryta med älg och potatispuré med rotselleri
1 1/2 timme
Foto: Ulrika Pousette
Kött
Svamp- och viltlasagne
30 minuter + 20 minuter i ugn
Foto: Peter Carlsson
Gourmet och lyx
Hjortstek med betsallad
50 min+1 dygn att dra+1 timme och 25 min i ugn
Foto: Joel Wåreus
Jul
Älgchorizo
1 timme och 20 minuter
Foto: Per Ranung
Övrigt
Rökt dovhjortsrostbiff med selleripuré och calvadospicklat äpple
1 timme + 20 minuter i röken
Foto: Per Ranung
Huvudrätter - varmrätter
Fylld hel fasan med calvadosgräddsås
30 minuter + 1 timme i ugn
Foto: Helén Pe
Övrigt
Krämigt viltskav med svamp, rot­selleri och ­präst­ost­puré
30 minuter
Foto: Helén Pe
Köttfärs
Viltfärsbiffar med svampsås, bakad rotselleri och rårörda lingon
30 minuter + 1 timme i ugn
Foto: Helén Pe
Övrigt
Vild kålpudding med rårörda björnbär
20 minuter + 50 minuter i ugn
Foto: Helén Pe
Övrigt
Krämig viltfärsgryta med pepparrot och hasselbacksmorötter
20 minuter + 30 minuter i ugn
Foto: Helén Pe
Övrigt
Kryddstekt skav med äpple, rödkål, ingefära och gaffelmosad potatis
25 minuter
Foto: Charlie Drevstam
Fest
Kavring med rökt ren och pepparrot
Foto: Helén Pe
Buffémat
Viltköttbullar
1 timme
Foto: Joel Wåreus
Jul
Viltpaté
1 timme  + 1 dygn i kyl + 1 1/4 timme i ugn
Foto: Wolfgang Kleinschmidt
Gryta
Viltgryta bourguignon
30 minuter + 1 timmes koktid
Foto: Holger Edström
Gourmet och lyx
Renfilé med rödvinssås, potatispuré med vaniljrostade rotsaker
Foto: Magnus Carlsson
Vilt
Långkok på hjortlägg
20 minuter + 1 timme i ugn + 2 timmar koktid
Annonssamarbete
Vinterns vilda gryta med betor
1 h 50 min
Foto: Ulrika Pousette
Dop
Hjort med toppmurklor
Huvudrätter - varmrätter
Asiatiskt viltskav
20 min