Foto: Ulrika Pousette
Fredagsmat
Bearnaisesås
15
Foto: Charlie Drevstam
Dop
Fredagsdrinken – så gör du Rabarberbubbel
Foto: Ulrika Pousette
Dop
Hjort med toppmurklor
Foto: Ulf Svensson
Efterrätt och dessert
Marmorerad hallon- och aprikosparfait
Förrätter
Havskräftor med jordärtskocka
30 min
Foto: Bo Ingvar Jönsson
Bakning
Hjortronsufflé med rosmaringlass och hjortronsås
Foto: Ulf Svensson
Bröllop
Hallonpannacotta med vaniljhallongelé och biscotti
Foto: Ulrika Pousette
Fest
Passions- och grapefruktsbubbel
Foto: Matilda Lindeblad
Dop
Fläderchampagne
Foto: Thinkstock
Dop
Äppelpaj med björnbär – en snygg klassiker!
Foto: Lina Eriksson
Gourmet och lyx
Kyckling- och avokadosallad med getostsnitt
Annonssamarbete
Glazerad fläskfilé med gurkraita för sommarens grillmiddagar
Foto: Ulf Svensson
Gourmet och lyx
Majskycklingfilé med vitlöks- och potatisstomp, fräst squash och vinsky
Foto: Agneta Thorsèn
Husmanskost
Skånsk kavring
Foto: Anna Skoog
Fläskkött
Långkokt fläskkarré med pistasch- och myntaströssel
10 min + 5 timmar + 20 min i ugn
Foto: Jonas Sjögren
Fisk
Grillade pilgrimsmusslor, avokado med couscoussallad
Foto: Svante Sjöstedt
Fest
Asiatisk entrecôte med fänkål och äpple
Foto: Stefan Almers
Förrätter
Sparrissoppa med tomat- och parmabruschetta
Foto: Holger Edström
Efterrätt och dessert
Krispiga calvadosäpplen med iskall vaniljsås
Foto: Holger Edström
Gourmet och lyx
Örtfylld majskyckling med aprikossås
Foto: Susanne Almers
Dop
Majskyckling med saffransrisotto och vårprimörer
Foto: Stefan Almers
Dop
Semifreddo med choklad, maränger och ananassalsa
15 min + minst 2 timmar i frysen
Foto: Stefan Almers
Dop
Hummersallad med avokado och fänkålscrudité
20 min