Foto: Per Ranung
Huvudrätter - varmrätter
Vegoburgare med svamp och gorgonzola
20 minuter
Foto: Katja Ragnstam
Svamp
Mushroom rolls med tryffelmajonnäs och friterad lök
45 minuter
Foto: Christina Sundien
Huvudrätter - varmrätter
Risotto med bönor och karljohansvamp
30 minuter
Foto: Anna Kern
Jul
Valnötspastej
30 minuter + 3 timmar i kyl
Foto: Per Ranung
Övrigt
Karljohanpasta med svampfräs, svampcrème och hasselnötsvinägrett
15 minuter
Foto: Ulrika Pousette
Övrigt
Svampbuljong med nudlar, kål och tofu
30 minuter
Foto: Ulrika Pousette
Övrigt
Vinbräserad karljohansvamp med parmaskinka
15 minuter + 15 minuter i ugn
Foto: Ulrika Pousette
Kött
Svamp- och viltlasagne
30 minuter + 20 minuter i ugn
Foto: Ulrika Pousette
Sås och marinad
Svampsmör
15 minuter
Foto: Lina Eriksson
Köp hem 5
Svamplasagne
15 minuter + 20 minuter i ugn
Foto: Holger Edström
Annonssamarbete
Boeuf bourguignon - så gör du klassikern med champinjoner och smålök
Foto: Ulrika Pousette
Äggrätter
Västerbottenstortilla med kantareller
20 minuter + 25 minuter i ugn
Foto: Helen Pé
Lunch
Wraps med pulled höna, färskost och kantarellsallad
1 timme
Foto: Helen Pé
Huvudrätter - varmrätter
Flatbread med karljohanssvamp
40 minuter + 20 minuter jästid + 10 minuter i ugn
Foto: Helen Pé
Lunch
Snabblunch med bönor och kantareller
20 minuter + 20 minuter i ugn
Foto: Helen Pé
Övrigt
Karljohanssoppa med sherry och liten smältmacka
40 minuter
Foto: Helen Pé
Korv och chark
Bröd med korv och kantarell- och pepparrotsröra
30 minuter + 40 minuter jästid + 12 minuter i ugn
Foto: Wolfgang Kleinschmidt
Japanskt
Svampmaki (vegetarisk sushi)
40 minuter
Foto: Eva Hildén Smith
Svamp
Torkad svamp
15 minuter + 1 timme och 20 minuter i ugnen
Foto: Eva Hildén Smith
Soppa
Skogssvampsoppa
40 minuter
Foto: Eva Hildén Smith
Svamp
Picklad svamp
15 minuter + 40 minuter koktid
Foto: Eva Hildén Smith
Övrigt
Svamp- och potatisgratäng
25 minuter + 65 minuter i ugn
Foto: Eva Hildén Smith
Kräftskiva
Kantarellpizza
25 minuter + 15 minuter i ugn