Foto: Ulrika Pousette
Kakor och bullar
Klassiska semlor – med egen lyxig mandelmassa
Foto: Ulrika Pousette
Övrigt
Semmeldonuts
30 minuter + 1 timme och 20 minuter jäsning + 2 minuter fritering
Foto: Anna Skoog
Semlor
Gör en vacker semmelkrans för många
ca 35 min + 60 min jäsning + 20 min
Efterrätt och dessert
Baka läckra semlor till fettisdagen
30 min + 30 min +50 min jäsning + 10 min i ugn
Foto: Anna Kern
Kakor och bullar
Semmellängd
30 min + 70 min ­jäsning + 10 min i ugnen
Kakor och bullar
15 små semlor som du enkelt gör – klara på en kvart!
Kakor och bullar
Bästa receptet på luftiga minisemlor – mums!
Semlor
Hemlan – den nya semlan? Kolla in den nya utmanaren på semmelfronten
Bakning
Bloggarna gör egna semmelwraps – här är deras bästa knep
Bakning
Så gör du din egen semmelwrap!
Foto: Mattias Ljungberg
Semlor
Semmelwrap
Foto: Jenny Grimsgård
Övrigt
Fiberrika semlor med mandel
40 min + tid för jäsning & gräddning
Bakning
Klassisk fastlagsbulle – smakar gott med varm mjölk och kanel
Foto: Thinkstock
Bakning
Gör egen mandelmassa till semlorna
Bakning
Semlor med stjärnanis och konjak