Foto: Helén Pe
Saft, syl, gelè och marmelad
Rabarber- och citronsaft
15 minuter + avrinningstid
Foto: Anna Kern
Frukost
Snabb apelsinmarmelad med kardemumma
15 minuter
Foto: Wolfgang Kleinschmidt
Övrigt
Päron- och citronmarmelad
35 minuter
Foto: Jonny Lind
Övrigt
Granatäppelsaft
10 minuter
Foto: Ulrika Pousette
Övrigt
Lingonsylt med äpple
30 minuter
Foto: Joel Wåreus
Övrigt
Ostar med fläder- och rödbetssylt
15 minuter + 1 timme kokning
Foto: Ulrika Pousette
Kräftskiva
Spritsig svartvinbärblads-drink
5 minuter
Foto: Anna Kern
Frukost
Blåbärs- och grapefruktsmarmelad
20 minuter
Foto: Lina Eriksson
Övrigt
Persikomarmelad med rosmarin
30 minuter
Foto: Anna Kern
Övrigt
Svartvinbärssaft
25 minuter + tid att rinna av
Foto: Anna Kern
Övrigt
Farmors svartvinbärssylt
45 minuter
Foto: Per Ranung
Saft, syl, gelè och marmelad
Apelsinsaft
20 minuter + avsvalning 1 timme
Foto: Lina Eriksson
Övrigt
Rårörd hallon-och rödvinbärssaft
15 minuter + 1 dygn i kyl + tid för avrinning
Foto: Per Ranung
Övrigt
Hallon- och passionsfruktssaft
20 minuter + 1 timme avrinning
Foto: Per Ranung
Övrigt
Rårörda jordgubbar med vanilj
20 minuter + 30 minuter i rumstemperatur
Foto: Per Ranung
Övrigt
Kryddig rödvinbärssylt
30 minuter
Foto: Per Ranung
Övrigt
Smultrongelé
30 minuter
Foto: Anna Kern
Övrigt
Blåbärs- och svartvinbärsssylt
15 minuter
Foto: Anna Kern
Övrigt
Svartvinbärsgelé med portvin
25 minuter
Foto: Per Ranung
Övrigt
Rabarber- och citronmarmelad
30 minuter
Foto: Pia Kammeborn
Saft, syl, gelè och marmelad
Syrensaft
20 minuter + 4–5 dygn i kyl
Foto: Pia Kammeborn
Saft, syl, gelè och marmelad
Saft av granskott
15 minuter + 1 dygn i kylen
Foto: Pia Kammeborn
Saft, syl, gelè och marmelad
Rabarbersaft – rårörd
20 minuter + 2 dygn i kylen