Foto: Emma Eriksson
Mackor
Gifflar med spenat, fetaost och valnötter
40 minuter + 1 timme jäsning + 10 minuter i ugn
Foto: Emma Eriksson
Mackor
Böcklingwraps
20 minuter
Foto: Emma Eriksson
Mackor
Stekta kalkonsmörgåsar
20 minuter
Foto: Lisa Björner
Frukost
God och mättande smörgås – med kalkon, avokado och picklade polkabetor
20 minuter
Foto: Magnus Carlsson
Lunch
Choripan
15 minuter
Foto: Magnus Carlsson
Kakor och bullar
Kolasnittar med kokos och choklad
25 minuter + 15 minuter i ugn
Foto: Ulrika Pousette
Picknick
Sandwich med manchego, marmelad och körsbärsblommor
15 minuter
Efterrätt och dessert
Så gör du världens godaste kanelbullar – bästa grundreceptet
Foto: Helen Pé
Lunch
Wraps med pulled höna, färskost och kantarellsallad
1 timme
Foto: Per Ranung
Lunch
Picknicksallad
45 minuter
Foto: Lisa Björner
Lunch
Matig köttmacka med ingefärs- och sesamdressing
20 minuter
Foto: Per Ranung
Lax
Laxbaguette bahn mi style
15 minuter + 30 minuter för grönsakerna att picklas
Foto: Lisa Björner
Övrigt
Grillad baguette med getost, valnötter, honung och timjan
10 minuter + 10 minuter i ugn
Foto: Lisa Björner
Övrigt
Steak sandwich med örtcrème
20 minuter
Foto: Lisa Björner
Övrigt
Wraps med kalkon, dijonkeso och picklad rödlök
15 minuter
Foto: Lisa Björner
Övrigt
Laxmacka med potatis- och fänkålssallad
25 minuter
Foto: Lisa Björner
Övrigt
Pan bagnat
20 minuter
Midsommar
Grillsäsongens bästa tilltugg!
10+30min
Foto: Wolfgang Kleinschmidt
Indiskt
Indisk kycklingsallad med picklad mango
30 minuter + 1 timme i marinad
Foto: Ulf Svensson
Grönsaker
Kycklingsallad med fetaost
30 min
Foto: Magnus Skoglöf
Frukt och bär
Rårörd rabarber- och flädersaft
20 min + 24 timmar att dra
Foto: Michael Förster
Bakning
Kanelbullar
Foto: Charlie Drevstam
Picknick
Jordärtskockssoppa med rostade blomkålsbuketter