Foto: Ulrika Pousette
Fredagsmat
Bearnaisesås
15
Foto: Eva Hildén Smith
Fest
Chokladglass med saltkolasås och bär
1 timme + 12 timmar att vila + tid att frysa
Nyårsmeny
Lyxig nyårsmeny 2017
Foto: Per Ranung
Huvudrätter - varmrätter
Oxfilé med varm tomatsallad och tryffelbearnaise
25 minuter
Vegetariskt
Nyår vegetarisk mat
Nyårsmeny
Fördrink till nyår – massor av goda bubblande tips
Nyårsmeny
Lyxiga förrätter till nyår 2017
Nyårsmeny
Nyårsmeny med oxfilé
Fest
Pink Candy Royal
5 minuter
Fest
Hasselnötsmousse med kanderade nötter och chokladfudgesås - nötkavalkad med en extra touch
40 min + 2 timmar att stelna
Förrätter
Gratinerad hummer till nyår
Foto: Agneta Thorsèn
Nötkött
Festligt och fint med oxfilé på årets sista middagsbjudning
Foto: Helén Pe
Kalv
Helstekt kalvfilé med spetskål, tomat­majonnäs och potatis­kroketter
1 1/2 timme + 35 minuter i ugnen
Foto: Helén Pe
Nyårsmeny
Hummerdipp med knapriga papadam
30 minuter
Foto: Helén Pe
Nyårsmeny
Bakad pistaschcrème med passionstryffel och frukt
40 minuter + 2 timmar för ­smeten att stå + 40 minuter i ugn
Foto: Helén Pe
Förrätter
Halstrade pilgrimsmusslor på äggcrème med sikrom
30 minuter
Foto: Christina Sundelin
Nyårsmeny
Fikoncarpaccio med parmesanpuffar
20 minuter + 10 minuter i ugn
Foto: Eva Hildén Smith
Förrätter
Nigiri med lax och manchego
30 minuter
Foto: Eva Hildén Smith
Nyårsmeny
Hummermaki
30 minuter
Foto: Eva Hildén Smith
Huvudrätter - varmrätter
Kryddstekt ankbröst med sötpotatispuré och grönsaker i ostronsås
1 timme + 35 minuter i ugn
Foto: Ulrika Pousette
Dop
Hjort med toppmurklor
Annonssamarbete
Oxfilé Tournedos med potatiskaka och rödvinssås
2 timmar
Foto: Charlie Drevstam
Gourmet och lyx
Ugnsbakad sejrygg med hummer, squash och fänkål i krondillssmörsås
30 min + 18 min i ugn