Foto: Charlie Drevstam
Förrätter
Carpaccio med kalixlöjrom, potatiskrokett, gräddfil och syrad lök
45 minuter
Foto: Wolfgang Kleinschmidt
Gratäng
Moussaka
1 timme + 10 minuter koktid + 70 minuter i ugn
Foto: Lennart Weibull
Mackor
Bagel med rostbiff och surkål
20 minuter
Foto: Lisa Björner
Kött
Köttfärssås med zucchini och röda linser och bönpasta
15 minuter + 15 minuter koktid
Foto: Emmy Lundström
Kött
Carpaccio på oxfilé med salsa verde
20 minuter
Foto: Per Ranung
Huvudrätter - varmrätter
Oxfilé med varm tomatsallad och tryffelbearnaise
25 minuter
Foto: Agneta Thorsèn
Nötkött
Festligt och fint med oxfilé på årets sista middagsbjudning
Foto: Stefan Wettainen
Gryta
Shui zhu niurou – flankstek från Sichuan
25 minuter
Foto: Stefan Wettainen
Huvudrätter - varmrätter
Nikujaga – japansk allt-i-ett-gryta
30 minuter
Foto: Ulf Svensson
Jul
Hemlagad kalvsylta
ca 3 timmar + 8 timmar att stelna
Foto: Joel Wåreus
Jul
Köttbullar med svamp
1 timme
Foto: Per Ranung
Hamburgare
Hamburgare med klassisk dressing
15 minuter + 30 minuter i ugn
Foto: Wolfgang Kleinschmidt
Kött
Kvarngrynsotto med kronärtskocka, ryggbiff och örtiga vita bönor
50 minuter
Foto: Charlie Drevstam
Kött
Långkokt högrev med picklad blomkål och svamp
30 minuter + 10-12 timmars koktid + tid att kallna
Foto: Holger Edström
Annonssamarbete
Boeuf bourguignon - så gör du klassikern med champinjoner och smålök
Huvudrätter - varmrätter
Svenska köttbullar
50 min
Foto: Jakob Fridholm
Kött
Stekt t-benstek med kålrotscrème och friterad och picklad lök
45 minuter
Foto: Ulrika Pousette
Halloween
Grillad hängmörad biff med ugnsbakad sötpotatis, svamp och balsamaioli - perfekt helglyx
Ca 1 timme + 40 min i ugn
Foto: Jenny Grimsgård
Nötkött
Köttfärslimpa med potatismos
15 min+30 min i ugn
Foto: Lina Eriksson
Huvudrätter - varmrätter
Klassisk lasagne – bästa receptet!
40 min + 40 min i ugnen
Foto: Wolfgang Kleinschmidt
Köp hem 5
Burrito med pulled beef och bönor
20 minuter
Foto: Lina Eriksson
Huvudrätter - varmrätter
Helgrillad entrecôte med potatissallad och vitlöksbakade tomater
45 minuter + 8 timmar i marinad
Foto: Lisa Björner
Italienskt
Carne cruda
15 minuter