Foto: Charlie Drevstam
2018-02-19
Carpaccio med kalixlöjrom, potatiskrokett, gräddfil och syrad lök
45 minuter
Foto: Wolfgang Kleinschmidt
2018-02-15
Moussaka
1 timme + 10 minuter koktid + 70 minuter i ugn
Foto: Lennart Weibull
2018-02-06
Bagel med rostbiff och surkål
20 minuter
Foto: Lisa Björner
2018-01-08
Köttfärssås med zucchini och röda linser och bönpasta
15 minuter + 15 minuter koktid
Foto: Emmy Lundström
2017-12-28
Carpaccio på oxfilé med salsa verde
20 minuter
Foto: Per Ranung
2017-12-28
Oxfilé med varm tomatsallad och tryffelbearnaise
25 minuter
Foto: Agneta Thorsèn
2017-12-05
Festligt och fint med oxfilé på årets sista middagsbjudning
Foto: Stefan Wettainen
2017-11-30
Shui zhu niurou – flankstek från Sichuan
25 minuter
Foto: Stefan Wettainen
2017-11-30
Nikujaga – japansk allt-i-ett-gryta
30 minuter
Foto: Ulf Svensson
2017-11-23
Hemlagad kalvsylta
ca 3 timmar + 8 timmar att stelna
Foto: Joel Wåreus
2017-11-22
Köttbullar med svamp
1 timme
Foto: Per Ranung
2017-11-20
Hamburgare med klassisk dressing
15 minuter + 30 minuter i ugn
Foto: Wolfgang Kleinschmidt
2017-11-17
Kvarngrynsotto med kronärtskocka, ryggbiff och örtiga vita bönor
50 minuter
Foto: Charlie Drevstam
2017-11-06
Långkokt högrev med picklad blomkål och svamp
30 minuter + 10-12 timmars koktid + tid att kallna
Foto: Holger Edström
Annonssamarbete
Boeuf bourguignon - så gör du klassikern med champinjoner och smålök
2017-10-31
Svenska köttbullar
50 min
Foto: Jakob Fridholm
2017-10-20
Stekt t-benstek med kålrotscrème och friterad och picklad lök
45 minuter
Foto: Ulrika Pousette
2017-10-13
Grillad hängmörad biff med ugnsbakad sötpotatis, svamp och balsamaioli - perfekt helglyx
Ca 1 timme + 40 min i ugn
Foto: Jenny Grimsgård
2017-10-05
Köttfärslimpa med potatismos
15 min+30 min i ugn
Foto: Lina Eriksson
2017-10-02
Klassisk lasagne – bästa receptet!
40 min + 40 min i ugnen
Foto: Wolfgang Kleinschmidt
2017-09-19
Burrito med pulled beef och bönor
20 minuter
Foto: Lina Eriksson
2017-08-20
Helgrillad entrecôte med potatissallad och vitlöksbakade tomater
45 minuter + 8 timmar i marinad
Foto: Lisa Björner
2017-08-15
Carne cruda
15 minuter