Foto: Wolfgang Kleinschmidt
Buffé
Cypriotiska oliv- och halloumibröd
45 minuter + 30 minuter jäsning + 30 minuter i ugn
Foto: Wolfgang Kleinschmidt
Matbröd
Kaninbröd
30 minuter + 30 minuter jäsning + 12 minuter i ugn
Foto: Lina Eriksson
Matbröd
Mörk frukostlimpa
15 minuter + 1 timme i ugn
Foto: Lina Eriksson
Frukost
Långjäst ciabatta
15 minuter + 10 timmar jäsning + 15 minuter i ugn
Foto: Ulrika Pousette
Italienskt
Focaccia Pugliese
20 minuter + 1 1/4 timme jäsning + 25 minuter i ugn
Foto: Ulrika Pousette
Brunch
Nattjästa frallor
20 minuter + 40 minuter jäsning + tid i kyl + 20 minuter i ugn
Foto: Stefan Wettainen
Matbröd
Snabba ost- och olivbröd
10 minuter + 15 minuter i ugn
Foto: Stefan Wettainen
Glutenfritt
Groddat bovetebröd med frön, nötter och frukt
2 dagar för groddning + 30 minuter + 1 timme i ugn
Foto: Emma Eriksson
Mackor
Gifflar med spenat, fetaost och valnötter
40 minuter + 1 timme jäsning + 10 minuter i ugn
Foto: Wolfgang Kleinschmidt
Buffé
Hjärtknäcke med graham och havre
1 timme + 5 minuter i ugn
Foto: Lina Eriksson
Matbröd
Hönökaka – Bagebrö
30 minuter + 70 minuter jäsning + 5 minuter i ugn
Foto: Lisa Björner
Jul
Frukt- och nötbröd
10 minuter + 1 timme i ugn
Foto: Ulrika Pousette
Jul
Kryddigt knäckebröd
10 minuter + 1 dygn i kyl + 20 minuter för degen + 9 minuter i ugn
Foto: Wolfgang Kleinschmidt
Buffé
Långjäst vörtbröd med tranbär
20 minuter +  5 timmar jäsning + 40 minuter i ugn
Foto: Jonny Lind
Frukost
Glutenfria saffransscones med getostkräm och fikonmarmelad 
20 minuter + 12 minuter i ugn
Foto: Wolfgang Kleinschmidt
Jul
Vörtbröd
Foto: Per Ranung
Matbröd
Grytbröd med lingon och råg
25 minuter + 5 timmar att jäsa + 1 timme i ugn
Foto: Joel Wåreus
Jul
Minivörtbröd
20 minuter + 1 1/2 timmes ­jäsning + 13 minuter i ugn
Foto: Anna Kern
Jul
Rapsfrökex
10 minuter + 35 minuter i ugn
Barn och familj
Lyxiga lussebullar med kesella
Foto: Lina Eriksson
Matbröd
Bondbröd med herbes de Provence
20 minuter + 3–4 timmars jäsning + 35 minuter i ugn
Foto: Jonny Lind
Brunch
Engelska muffins
1 h + 12 h i kylen + 1 1/2 h jäsning + 8 minuter i ugn
Foto: Ulrika Ekblom
Matbröd
Dinkelbröd med havssalt
25 minuter + 1 1/4 timmes jäsning + 1 1/2 timme i ugnen