Foto: Per Ranung
Buffé
Ricotta- och gräslökspaj med tomatsallad
25 minuter + 30 minuter i frys + 35 minuter i ugn
Brunch
Spenatvåfflor med kallrökt lax och picklad rödlök
40 minuter
Foto: Anna Kern
Huvudrätter - varmrätter
Tomatsallad med räkor och dragon
20 minuter
Foto: Emma Eriksson
Huvudrätter - varmrätter
Krämig tomatsoppa med fröströssel
20 minuter
Foto: Ulrika Pousette
Huvudrätter - varmrätter
Tomatsoppa
25 minuter
Foto: Ulrika Pousette
Huvudrätter - varmrätter
Potatis- och blomkålssoppa
25 minuter
Foto: Ulrika Pousette
Huvudrätter - varmrätter
Broccolisoppa med gröna ärter
25 minuter
Foto: Magnus Carlsson
Lunch
Choripan
15 minuter
Foto: Lisa Björner
Grönsaker
Asiatisk soppa med sötpotatis, kokosmjölk och koriandersalsa
30 minuter
Foto: Helen Pé
Lunch
Wraps med pulled höna, färskost och kantarellsallad
1 timme
Foto: Helen Pé
Lunch
Snabblunch med bönor och kantareller
20 minuter + 20 minuter i ugn
Foto: Helen Pé
Korv och chark
Bröd med korv och kantarell- och pepparrotsröra
30 minuter + 40 minuter jästid + 12 minuter i ugn
Foto: Anna Kern
Grönsaker
Gazpacho med tomat och vattenmelon
10 minuter
Foto: Per Ranung
Lunch
Picknicksallad
45 minuter
Foto: Per Ranung
Lunch
Chicken milanese
30 minuter
Foto: Jakob Fridholm
Lunch
Vårgrön soppa med löskokt ägg och knaperstekt abborre
30 minuter
Foto: Jakob Fridholm
Lax
Brioche med varmrökt lax och sallad på råstekt vit sparris
25 minuter
Foto: Malin Hoelstad
Lunch
Ploughman’s Lunch
10 minuter
Foto: Stefan Wettainen
Lunch
Clam rolls med citronmajonnäs
30 minuter + 1 timmes tining
Foto: Lisa Björner
Lunch
Sallad med strimlad nötstek i tomat- och citronmarinad
25 minuter + 10 timmar i ugn
Foto: Lisa Björner
Lunch
Matig köttmacka med ingefärs- och sesamdressing
20 minuter
Foto: Jakob Fridholm
Lunch
Bakad zucchini fylld med valnötter, russin och örter
20 miuter + 25 minuter i ugn
Foto: Per Ranung
Lax
Laxbaguette bahn mi style
15 minuter + 30 minuter för grönsakerna att picklas