Foto: Anna Kern
Förrätter
Kräftsill
30 minuter + 2 timmar i vatten + 3 timmar i kyl
Foto: Charlie Drevstam
Övrigt
Västerbottenspaj med löjrom och crème fraiche
20 min + 30 min för paj degen att vila + 40 min i ugn
Foto: Charlie Drevstam
Kräftskiva
Dillmajonnäs med citron, ägg och kapris
Foto: Ulrika Pousette
Kräftskiva
Spritsig svartvinbärblads-drink
5 minuter
Foto: Ulrika Pousette
Övrigt
Tomatmajonnäs med rostad vitlök
15 minuter
Foto: Ulrika Pousette
Kräftskiva
Grönärtshummus
15 minuter
Foto: Ulrika Pousette
Kräftskiva
Pepparrots-tzatziki
10 minuter + 20 minuter avrinning
Foto: Ulrika Pousette
Kräftskiva
Dinkelbröd i form
25 minuter + 1 timme jäsning + 30 minuter i ugn
Foto: Ulrika Pousette
Fisk
Laxcrostini med löjrom
20 minuter + 10 minuter i ugn
Foto: Ulrika Pousette
Äggrätter
Västerbottenstortilla med kantareller
20 minuter + 25 minuter i ugn
Foto: Anna Wendt
Fest
Koka kräftor + tips på smaksättningar!
Foto: Wolfgang Kleinschmidt
Fisk
Gäddfärsqueneller med julienner och kräftsås
1 timme
Foto: Eva Hildén Smith
Kräftskiva
Kantarellpizza
25 minuter + 15 minuter i ugn
Foto: Charlie Drevstam
Kräftskiva
Carpaccio av helstekt rotselleri med kantareller och mandelmajonnäs
30 minuter + 1 1/2 timme i ugn
Foto: Charlie Drevstam
Övrigt
Sallad av rostade morötter med tomat, schalottenlök och krondill
15 minuter + 25 minuter i ugn
Foto: Ulrika Pousette
Bröllop
Minicheesecake recept
Foto: Ulrika Pousette
Fest
Blåbärsskumpa
Kräftskiva
Kräftor cajun style
Kräftskiva
Så här kan du smaksätta dina kräftor till kräftskivan
15 min + 1 dygn i kylen
Foto: Lina Eriksson
Efterrätt och dessert
Rabarberpaj med vit choklad och mandel
Foto: Agneta Thorsèn
Barn och familj
Skånsk kavring
Foto: Susanne Almers
Dop
Körsbärspaj med macadamianötter
Foto: Agneta Thorsèn
Dop
Piroger med kronärtskocka och paprika