Foto: Magnus Carlsson
2018-04-14
Marinerad dovhjortytterfilé
15 minuter + 1 dygn marinering + 45 minuter i ugn
Foto: Stefan Wettainen
2018-01-10
Renskav med ädelost och ugnsbakad fänkål
30 minuter
Foto: Per Ranung
2017-12-11
Portergryta med älg och potatispuré med rotselleri
1 1/2 timme
Foto: Ulrika Pousette
2017-11-30
Svamp- och viltlasagne
30 minuter + 20 minuter i ugn
Foto: Peter Carlsson
2017-11-23
Hjortstek med betsallad
50 min+1 dygn att dra+1 timme och 25 min i ugn
Foto: Joel Wåreus
2017-11-22
Älgchorizo
1 timme och 20 minuter
Foto: Per Ranung
2017-11-20
Rökt dovhjortsrostbiff med selleripuré och calvadospicklat äpple
1 timme + 20 minuter i röken
Foto: Per Ranung
2017-11-20
Fylld hel fasan med calvadosgräddsås
30 minuter + 1 timme i ugn
Foto: Helén Pe
2017-11-20
Krämigt viltskav med svamp, rot­selleri och ­präst­ost­puré
30 minuter
Foto: Helén Pe
2017-11-20
Viltfärsbiffar med svampsås, bakad rotselleri och rårörda lingon
30 minuter + 1 timme i ugn
Foto: Helén Pe
2017-11-20
Vild kålpudding med rårörda björnbär
20 minuter + 50 minuter i ugn
Foto: Helén Pe
2017-11-20
Krämig viltfärsgryta med pepparrot och hasselbacksmorötter
20 minuter + 30 minuter i ugn
Foto: Helén Pe
2017-11-20
Kryddstekt skav med äpple, rödkål, ingefära och gaffelmosad potatis
25 minuter
Foto: Charlie Drevstam
2017-11-09
Kavring med rökt ren och pepparrot
Foto: Helén Pe
2017-09-30
Viltköttbullar
1 timme
Foto: Joel Wåreus
2017-09-30
Viltpaté
1 timme  + 1 dygn i kyl + 1 1/4 timme i ugn
Foto: Wolfgang Kleinschmidt
2017-07-13
Viltgryta bourguignon
30 minuter + 1 timmes koktid
Foto: Holger Edström
2017-02-26
Renfilé med rödvinssås, potatispuré med vaniljrostade rotsaker
Foto: Magnus Carlsson
2017-02-19
Långkok på hjortlägg
20 minuter + 1 timme i ugn + 2 timmar koktid
Annonssamarbete
Vinterns vilda gryta med betor
1 h 50 min
Foto: Ulrika Pousette
2016-12-31
Hjort med toppmurklor
2016-09-16
Asiatiskt viltskav
20 min
Foto: Stefan Almers
2016-02-11
Stekt gås med sås, rödkål, gelé och mandelpotatis