Foto: Ulrika Pousette
2018-02-19
Wasabihalstrad lax med yuzumajonnäs
30 minuter + 3 timmar i frys
Foto: Stefan Wettainen
2018-02-16
Hokkadon
30 minuter
Foto: Stefan Wettainen
2017-11-30
Nikujaga – japansk allt-i-ett-gryta
30 minuter
Foto: Stefan Wettainen
2017-11-06
Chirashi sushi med pocherat ägg och svamp
30 minuter + tid för riset att koka
Foto: Stefan Wettainen
2017-11-06
Hälleflundra med brynt yuzusmör och picklad schalottenlök
20 minuter + 30 minuter för löken att picklas
Foto: Stefan Wettainen
2017-11-06
Sashimi på röding med rättika och gurka
30 minuter
Foto: Ulrika Pousette
2017-10-05
Ramen grundrecept
40 h + 4 h koktid
Foto: Wolfgang Kleinschmidt
2017-09-19
Kyckling ramen
30 minuter
Foto: Wolfgang Kleinschmidt
2017-08-16
Svampmaki (vegetarisk sushi)
40 minuter
Foto: Ulrika Pousette
2017-08-14
Okonomiyaki – japansk kålpannkaka
30 minuter
Foto: Stefan Wettainen
2017-07-28
Hokkaidon
30 minuter
Foto: Ulrika Pousette
2017-07-12
Misoramen – japansk nudelsoppa
15 minuter + 15 minuter i ugn
Foto: Wolfgang Kleinschmidt
2017-06-30
Avokado- och tofumaki (vegetarisk sushi!)
40 minuter
Foto: Eva Hildén Smith
2017-06-28
Nigiri med lax och manchego
30 minuter
Foto: Eva Hildén Smith
2017-06-28
Hummermaki
30 minuter
Foto: Eva Hildén smith
2017-06-28
Nigiri med lax och rostad hasselnöt smaksatt med soja
20 minuter
Foto: Stefan Wettainen
2017-06-26
Katsudon
1 timme
Foto: Stefan Wettainen
2017-06-26
Oyakodon
30 minuter
Foto: Stefan Wettainen
2017-06-26
Tendon
45 minuter
Foto: Charlie Drevstam
2017-04-06
Grillad aubergine med sesamdressing
30 min + 15 min för auberginen att saltas ur
Foto: Charlie Drevstam
2017-04-06
Yakitorispett
20 minuter + 4 h marinering + 10 minuter på grillen
Foto: Charlie Drevstam
2017-04-06
Grillad majs med yuzumajonnäs
30 minuter
Foto: Charlie Drevstam
2017-04-06
Gurka och rättika med misodressing.
30 minuter