Foto: Lisa Björner
Grönsaker
Rostade morötter med örtaioli, pocherat ägg och krutonger
20 minuter + 25 minuter i ugn
Foto: Annika Broman
Huvudrätter - varmrätter
Citrussallad med lax
20 minuter
Foto: Charlie Drevstam
Huvudrätter - varmrätter
Lammytterfilé och ”pulled lamb” med svamp, persiljerot och fikon
1 timme + 2 1/2 timmes koktid
Foto: Eva Hildén Smith
Huvudrätter - varmrätter
Grillad lammrostbiff med lättstuvad spetskål och tryffel
40 min + 20 min i ugn
Foto: Wolfgang Kleinschmidt
Huvudrätter - varmrätter
Sallad med snabbgravad lax och räkor
30 minuter + tid för gravning
Foto: Ulrika Pousette
Huvudrätter - varmrätter
Koreansk färs med krispig rödkål
20 minuter
Foto: Helén Pe
Huvudrätter - varmrätter
Paj med spenat och feta
15 minuter + 30 minuter i ugn
Foto: Helén Pe
Kyckling och fågel
Svamp- och fläskfyllda kycklingklubbor med selleristomp och messmörsås
30 minuter + 35 minuter i ugn
Foto: Helén Pe
Kyckling och fågel
Kycklingfärsbiffar med senapssky och krossad potatis
45 minuter
Foto: Helén Pe
Indiskt
Helstekt tandoorikyckling med saffranscouscous och raita
1 timme + 1 timme marinering + 2 timmar i ugn
Foto: Helén Pe
Kyckling och fågel
Pestofylld kyckling med risoni- och blomkålsrisotto
40 minuter + 25 minuter i ugn
Foto: Ulrika Pousette
Husmanskost
Kålgratäng med gräddsås
30 minuter + 30 minuter i ugn
Foto: Ulrika Pousette
Italienskt
Linguine med salsiccia
40 minuter
Foto: Helén Pe
Korv och chark
Gnocchi med körsbärstomatsås, mozzarella och krispig salami
20 minuter
Foto: Anna Kern
Huvudrätter - varmrätter
Frasig citrontorsk med rostad paprikaröra
30 minuter
Grönsaker
Krämig ärt- och bönpasta med citron och parmesan
40 minuter
Foto: Annika Broman
Kyckling och fågel
Minestrone
45 minuter + 30 minuter i ugn + 1 1/2 timme kokning
Foto: Ulrika Pousette
Köp hem 5
Tofupytt med rödbetor och pepparrotscrème
30 minuter
Foto: Lina Eriksson
Gryta
Kikärtsgryta med pumpa
30 minuter
Foto: Ulrika Pousette
Huvudrätter - varmrätter
Gyllene lök- och quinoasoppa med gruyèretoast
25 minuter + 5 minuter i ugn
Foto: Ulrika Pousette
Huvudrätter - varmrätter
Marockanska hönsfärsbollar i tomatsås med couscous
20 minuter
Foto: Ulrika Pousette
Huvudrätter - varmrätter
Torsk i dijonsenapssås med dill och potatis- och palsternacksstomp
30 minuter
Foto: Helén Pe
Huvudrätter - varmrätter
Lammgryta med aubergine och naanbröd
15 minuter + 20 minuter koktid