Foto: Magnus Carlsson
Gryta
Linsgryta med kokosmjölk, pumpa och spenat
25 minuter + 25 minuter koktid
Foto: Lina Eriksson
Gryta
Kikärtsgryta med pumpa
30 minuter
Foto: Helén Pe
Huvudrätter - varmrätter
Lammgryta med aubergine och naanbröd
15 minuter + 20 minuter koktid
Foto: Per Ranung
Gryta
Vegetarisk curry
35 minuter
Foto: Björn Tesch
Kyckling och fågel
Kycklinggryta med chèvre och sparris
30 minuter + 30 minuter koktid
Foto: Lisa Björner
Gryta
Linsgryta med blomkål och curry
30 minuter
Foto: Lisa Björner
Gryta
Fiskgryta med saffran och blåmusslor
40 minuter
Middagstips
Middagstips! Våra 7 populäraste grytor
Foto: Lisa Björner
Huvudrätter - varmrätter
Kycklinggryta med äpple och dragon
40 minuter
Foto: Per Ranung
Huvudrätter - varmrätter
Portergryta med älg och potatispuré med rotselleri
1 1/2 timme
Foto: Jonas Sjögren
Gryta
Rödkålsfläsk
Foto: Stefan Wettainen
Gryta
Kongbiji jjigae – koreansk gryta med kimchi och sojabönor
40 minuter + 12 timmars blötläggning
Foto: Stefan Wettainen
Gryta
Shui zhu niurou – flankstek från Sichuan
25 minuter
Foto: Stefan Wettainen
Gryta
Indisk äggcurry
20 minuter + 20 minuter koktid
Foto: Stefan Wettainen
Huvudrätter - varmrätter
Nikujaga – japansk allt-i-ett-gryta
30 minuter
Foto: Stefan Wettainen
Huvudrätter - varmrätter
Gang garee gai – kycklingcurry från Thailand
Foto: Lina Eriksson
Gryta
Curry med kyckling, bönor, sötpotatis och svart ris
45 minuter
Foto: Stefan Wettainen
Huvudrätter - varmrätter
Lammgryta med chili, äpple och valnötter
40 minuter + 1 timme kokning
Foto: Lisa Björner
Huvudrätter - varmrätter
Dillkyckling
30 minuter
Foto: Holger Edström
Annonssamarbete
Boeuf bourguignon - så gör du klassikern med champinjoner och smålök
Foto: Jakob Fridholm
Huvudrätter - varmrätter
Bräserad kalvlägg i tomat- och rotfrukter med dragonrisotto
45 minuter + 2 1/2 timmes koktid
Foto: Ulrika Ekblom
Huvudrätter - varmrätter
Cassoulet med kycklinglår, vita bönor och korv
2 timmar + 12 timmars blötläggning
Foto: Wolfgang Kleinschmidt
Gryta
Recept på vegansk chili
30 minuter + 50 minuter koktid