Foto: Lisa Björner
Grönsaker
Rostade morötter med örtaioli, pocherat ägg och krutonger
20 minuter + 25 minuter i ugn
Foto: Helén Pe
Huvudrätter - varmrätter
Paj med spenat och feta
15 minuter + 30 minuter i ugn
Grönsaker
Krämig ärt- och bönpasta med citron och parmesan
40 minuter
Foto: Helén Pe
Buffé
Rau Muong Xao Nam Huong – vattenspenat stekt med shiitake
1 timme
Foto: Helén Pe
Buffé
Ca Tim Sot Tom – aubergine med räkor
15 minuter + 30 minuter koktid
Foto: Lina Eriksson
Gryta
Kikärtsgryta med pumpa
30 minuter
Foto: Ulrika Pousette
Huvudrätter - varmrätter
Gyllene lök- och quinoasoppa med gruyèretoast
25 minuter + 5 minuter i ugn
Foto: Annika Broman
Övrigt
Råkostsallad
25 minuter
Foto: Anna Kern
Övrigt
Semitorkade tomater
10 minuter + 6 timmar i ugn
Foto: Anna Kern
Huvudrätter - varmrätter
Tomatsallad med räkor och dragon
20 minuter
Foto: Anna Kern
Förrätter
Tomatflan
15 minuter + 45 minuter i ugn
Foto: Anna Kern
Övrigt
Tomatsås från Ligurien
15 minuter + 20 minuter
Foto: Per Ranung
Fredagsmat
Tomatcarpaccio på grillat vitlöksbröd
15 minuter 
Foto: Per Ranung
Gryta
Vegetarisk curry
35 minuter
Foto: Katja Ragnstam
Övrigt
Minitacos med citronrostade grönsaker och srirachamajonnäs
30 minuter + 30 minuter i ugn
Foto: Wolfgang Kleinschmidt
Grönsaker
Ugnsbakade morötter med dukkah och naanbröd
30 minuter + 25 minuter i ugn
Foto: Wolfgang Kleinschmidt
Förrätter
Papadam med curryhummus, gemsallad, snackgurka, mynta och koriander
30 minuter
Foto: Lisa Björner
Grönsaker
Vintersallad med rödbetsamaranth, äpple och getostkräm
40 minuter
Foto: Ulrika Pousette
Huvudrätter - varmrätter
Morotsrårakor med pocherade ägg, spenat och ost
20 minuter
Foto: Stefan Wettainen
Grönsaker
Grön soppa med ris och parmesanost
25 minuter
Foto: Emma Eriksson
Huvudrätter - varmrätter
Krämig tomatsoppa med fröströssel
20 minuter
Foto: Lisa Björner
Gryta
Linsgryta med blomkål och curry
30 minuter
Foto: Lisa Björner
Grönsaker
Pumpakräm med rotfruktschips
20 minuter + 15 minuter i ugn