Fisk
Gubbröra
15 min
Foto: Anna Kern
Fredagsmat
Tryffelpasta med halstrade räkor
40 minuter
Bröllop
Lyxig bröllopsmeny av stjärnkocken Stefano Catenacci
Foto: Wolfgang Kleinschmidt
Bakning
Baconvåfflor med löjrom och vispad citron-crème fraiche
35 minuter
Foto: Joel Wåreus
Efterrätt och dessert
Bakad chokladmousse med rödbetsglass och rödbetsskum
3 timmar + tid i kyl, frys och ugn
Foto: Joel Wåreus
Fest
Renkalvytterfilé med rödkålscrème, stekt svamp och svartvinbärssky
2 timmar
Foto: Joel Wåreus
Fest
Smörstekt hummerstjärt med svartrot och vinägrett på rommen
1 1/2 timme
Foto: Joel Wåreus
Fest
Torskfilé med blomkålsvariation, dillsås, forellrom och gräslöksolja
2 1/2 timme
Foto: Ulrika Pousette
Fredagsmat
Bearnaisesås
15
Foto: Charlie Drevstam
Dop
Fredagsdrinken – så gör du Rabarberbubbel
Fredagsmat
Fredagsgourmet! Pepparkyckling på franskt vis
Foto: Lisa Björner
Fest
Parmesanchips med citronkräm och löjrom
15 minuter + 8 minuter i ugn
Foto: Charlie Drevstam
Förrätter
Carpaccio med kalixlöjrom, potatiskrokett, gräddfil och syrad lök
45 minuter
Foto: Stefan Wettainen
Fisk
Löjromspizza med västerbottensost och picklad lök
10 minuter +  20 minuter för löken att stå + 10 minuter i ugn
Foto: Per Ranung
Gourmet och lyx
Laxburgare med räkor, picklad salladslök och wasabimajonnäs
25 minuter
Foto: Per Ranung
Huvudrätter - varmrätter
Oxfilé med varm tomatsallad och tryffelbearnaise
25 minuter
Foto: Lisa Björner
Gourmet och lyx
Gratinerad hummer med avokadosallad
20 minuter + 5 minuter i ugn
Foto: Wolfgang Kleinschmidt
Gourmet och lyx
Ostron med lavasalt och rödvinsvinägrett
20 minuter
Foto: Peter Carlsson
Gourmet och lyx
Hjortstek med betsallad
50 min+1 dygn att dra+1 timme och 25 min i ugn
Foto: Per Ranung
Huvudrätter - varmrätter
Fylld hel fasan med calvadosgräddsås
30 minuter + 1 timme i ugn
Foto: Per Ranung
Gourmet och lyx
Ostron med äpple och calvadosvinägrett
10 minuter
Foto: iStock
Gourmet och lyx
Osso buco – favoritgrytan från Italien
Foto: Lina Eriksson
Gourmet och lyx
Skaldjursplatå med tillbehör
30 minuter