Foto: Ulrika Pousette
2018-04-12
Churros med chokladsås
30 minuter
Foto: Jonny Lind
2018-02-13
Chokladdoppade dadelbollar
25 minuter + 30 minuter att stelna
Foto: Agneta Thorsén
2017-12-13
Brännvinstryfflar
30 minuter + 5 timmar att stelna
Foto: Per Ranung
2017-12-12
Fryst chokladmousse
25 minuter + 8 timmar i frys
Foto: Per Ranung
2017-12-04
Chokladmousse med toffeedoppade macadamianötter, körsbär och likör
15 minuter + 3 timmar i kyl
Foto: Helén Pe
2017-11-24
Chokladmuffins med kolafrosting och chokladbitar
40 minuter + 15 minuter i ugn
Foto: Helén Pe
2017-11-24
Brownie med nougat och choklad
15 minuter + 15 minuter i ugn
Foto: Helén Pe
2017-11-24
Kladdkaka med maräng
20 minuter + 25 minuter i ugn
Foto: Helén Pe
2017-11-24
Chokladtårta med kaffesmak och kanderade mandlar
45 minuter + 50 minuter i ugn
Foto: Lisa Björner
2017-11-20
Nötblandning med frukt och nötter
10 minuter
Foto: Wolfgang Kleinschmidt
2017-11-07
Chocolate cookies
20 minuter + 20 minuter i kyl + 15 minuter i ugn
Foto: Wolfgang Kleinschmidt
2017-11-07
Choklad- och kaffefondant
40 minuter + 24 timmar i rums­temperatur + 20 minuter i frys + 12 minuter i ugn
Foto: Wolfgang Kleinschmidt
2017-11-07
Pots de crème au chocolat
30 minuter + 2 timmar i kyl
Foto: Wolfgang Kleinschmidt
2017-11-07
Chocolate pecan pie
25 minuter + 20 minuter i kyl + 40 minuter i frys + 30 minuter i ugn
Foto: Wolfgang Kleinschmidt
2017-11-07
Mörk chokladmousse
40 minuter + 2 timmar i kyl
Foto: Wolfgang Kleinschmidt
2017-11-07
Perfekt kladdig kladdkaka
30 min + 20 min i ugnen
Foto: Charlie Drevstam
2017-11-06
Chokladfondant med torkad frukt
20 minuter + 1-2 timmar marinering + 18 minuter i ugn
Foto: Wolfgang Kleinschmidt
2017-10-16
Toffeeglass med chokladkolasås
40 min + 2 timmar i kylen + tid i glassmaskinen
Foto: Helén Pe
2017-10-02
Saffranstryffel med torkade tranbär och kokos
30 minuter + 2 timmar i kyl
Foto: Lisa Björner
2017-09-19
Chokladmousse med bourbon och ananassalsa
40 minuter
Foto: Charlie Drevstam
2017-08-22
Vit chokladkaka med mjölkchoklad och björnbär
10 minuter + 25 minuter i ugn
Foto: Magnus Skoglöf
2017-06-21
Biskvi med chokladsmörkräm och hasselnötter
45 minuter + 15 minuter i ugn
Foto: Magnus Skoglöf
2017-06-21
Layer cake med färskostkräm och mörk choklad
50 minuter + 15 minuter i ugnen + 2 h för krämen att stå i kyl