Foto: Ulrika Pousette
Choklad
Chokladbiskvier
30 minuter + 12 minuter i ugn + tid i kylen
Foto: Ulrika Pousette
Efterrätt och dessert
Churros med chokladsås
30 minuter
Foto: Jonny Lind
Frukost
Chokladdoppade dadelbollar
25 minuter + 30 minuter att stelna
Foto: Agneta Thorsén
Godis
Brännvinstryfflar
30 minuter + 5 timmar att stelna
Foto: Per Ranung
Efterrätt och dessert
Fryst chokladmousse
25 minuter + 8 timmar i frys
Foto: Per Ranung
Efterrätt och dessert
Chokladmousse med toffeedoppade macadamianötter, körsbär och likör
15 minuter + 3 timmar i kyl
Foto: Helén Pe
Choklad
Chokladmuffins med kolafrosting och chokladbitar
40 minuter + 15 minuter i ugn
Foto: Helén Pe
Choklad
Brownie med nougat och choklad
15 minuter + 15 minuter i ugn
Foto: Helén Pe
Choklad
Kladdkaka med maräng
20 minuter + 25 minuter i ugn
Foto: Helén Pe
Choklad
Chokladtårta med kaffesmak och kanderade mandlar
45 minuter + 50 minuter i ugn
Foto: Lisa Björner
Efterrätt och dessert
Nötblandning med frukt och nötter
10 minuter
Foto: Wolfgang Kleinschmidt
Choklad
Chocolate cookies
20 minuter + 20 minuter i kyl + 15 minuter i ugn
Foto: Wolfgang Kleinschmidt
Efterrätt och dessert
Choklad- och kaffefondant
40 minuter + 24 timmar i rums­temperatur + 20 minuter i frys + 12 minuter i ugn
Foto: Wolfgang Kleinschmidt
Efterrätt och dessert
Pots de crème au chocolat
30 minuter + 2 timmar i kyl
Foto: Wolfgang Kleinschmidt
Choklad
Chocolate pecan pie
25 minuter + 20 minuter i kyl + 40 minuter i frys + 30 minuter i ugn
Foto: Wolfgang Kleinschmidt
Efterrätt och dessert
Mörk chokladmousse
40 minuter + 2 timmar i kyl
Foto: Wolfgang Kleinschmidt
Efterrätt och dessert
Perfekt kladdig kladdkaka
30 min + 20 min i ugnen
Foto: Charlie Drevstam
Efterrätt och dessert
Chokladfondant med torkad frukt
20 minuter + 1-2 timmar marinering + 18 minuter i ugn
Foto: Wolfgang Kleinschmidt
Choklad
Toffeeglass med chokladkolasås
40 min + 2 timmar i kylen + tid i glassmaskinen
Foto: Helén Pe
Godis
Saffranstryffel med torkade tranbär och kokos
30 minuter + 2 timmar i kyl
Foto: Lisa Björner
Efterrätt och dessert
Chokladmousse med bourbon och ananassalsa
40 minuter
Foto: Charlie Drevstam
Choklad
Vit chokladkaka med mjölkchoklad och björnbär
10 minuter + 25 minuter i ugn
Foto: Magnus Skoglöf
Choklad
Biskvi med chokladsmörkräm och hasselnötter
45 minuter + 15 minuter i ugn