Foto: Per Ranung
Fredagsmat
Fredagsgourmet! Tomatcarpaccio på vitlöksbröd | Citrusfrisk torskrygg
Foto: Annika Broman
Huvudrätter - varmrätter
Citrussallad med lax
20 minuter
Foto: Wolfgang Kleinschmidt
Huvudrätter - varmrätter
Sallad med snabbgravad lax och räkor
30 minuter + tid för gravning
Foto: Wolfgang Kleinschmidt
Fisk
Apelsin- och ingefärsgravad lax
15 minuter + 2 dygn i kyl +  3 dygns frysning
Foto: Anna Kern
Förrätter
Currysill
15 minuter + 3 timmar i kyl
Foto: Anna Kern
Förrätter
Nubberöra
45 minuter
Foto: Wolfgang Kleinschmidt
Fisk
Pepparsill
15 minuter + 2 dygn i kyl
Foto: Anna Kern
Lax
Laxröra
10 minuter
Foto: Stefan Wettainen
Dop
Rödkålsgravad lax med fänkål, kålrabbi och pepparrotsmajonnäs
30 minuter + 2 dygn i kyl
Foto: Stefan Wettainen
Dop
Purjolöksgravad lax med senapscrème och ättiksgurka
40 minuter + 2 dygn i kyl
Foto: Stefan Wettainen
Dop
Rödbetsgravad lax med rostade betor, skockor och honungsvinägrett
40 minuter + 2 dygn i kyl + 30 minuter i ugn
Foto: Anna Kern
Förrätter
Kräftsill
30 minuter + 2 timmar i vatten + 3 timmar i kyl
Foto: Anna Kern
Huvudrätter - varmrätter
Frasig citrontorsk med rostad paprikaröra
30 minuter
Foto: Ulrika Pousette
Förrätter
Wasabihalstrad lax med yuzumajonnäs
30 minuter + 3 timmar i frys
Foto: Helén Pe
Buffé
Ca Lax La Vong – lax la vong
30 minuter + 2 timmar i marinad
Foto: Helén Pe
Buffé
Ca Tim Sot Tom – aubergine med räkor
15 minuter + 30 minuter koktid
Foto: Ulrika Pousette
Huvudrätter - varmrätter
Torsk i dijonsenapssås med dill och potatis- och palsternacksstomp
30 minuter
Foto: Anna Kern
Huvudrätter - varmrätter
Tomatsallad med räkor och dragon
20 minuter
Foto: Ulrika Pousette
Köp hem 5
Glasnudelwok med räkor och dressing av brynt smör och soja
20 minuter
Foto: Ulrika Pousette
Italienskt
Spagetti med räkor, chili och citron
10 minuter
Foto: Stefan Wettainen
Fisk
Löjromspizza med västerbottensost och picklad lök
10 minuter +  20 minuter för löken att stå + 10 minuter i ugn
Foto: Wolfgang Kleinschmidt
Övrigt
Räk-saganaki
30 minuter
Foto: Stefan Wettainen
Huvudrätter - varmrätter
Hokkadon
30 minuter