Foto: Ulrika Pousette
Midsommar
Skagensill med pepparrot
15 minuter + 1 dygn att dra
Foto: Ulrika Pousette
Huvudrätter - varmrätter
Färskpotatissallad med äppelsill och dill
30 minuter
Foto: Lina Eriksson
Huvudrätter - varmrätter
Spagetti med varmrökt lax, brynt citronsmör och örtströssel
25 minuter + 20 minuter i ugn
Foto: Lina Eriksson
Huvudrätter - varmrätter
Torsk med räksallad, primörer och romsås
30 minuter
Foto: Charlie Drevstam
Fisk
Pinchos  med kallrökt lax, dillinkokt äpple, keso och pepparrot
20 minuter + tid att kallna
Foto: Annika Broman
Grilla
Hel grillad piggvar  
15 minuter + 35 minuter på grillen
Fisk
Inlagd sill med gubbröra
15 min
Fisk
Gubbröra
15 min
Foto: Anna Kern
Fredagsmat
Tryffelpasta med halstrade räkor
40 minuter
Foto: Per Ranung
Fredagsmat
Prästostpanerad abborre med löjromssås och färskpotatis
40 minuter
Foto: Annika Broman
Röror
Krispig röra med färska räkor
20 minuter
Foto: Anna Kern
Huvudrätter - varmrätter
Lax med quinoa
30 minuter
Foto: Ulrika Pousette
Lax
Marinerad sesamlax, mangosalsa & yoghurtmajonäs
Foto: Stefan Wettainen
Fest
Lax med rökt räkröra och dillcrostini  
30 minuter + 1 timme i kyl
Foto: Lisa Björner
Huvudrätter - varmrätter
Ärtpasta med lax, krispiga sockerärter och citron
25 minuter
Foto: Per Ranung
Fredagsmat
Citronaioli med lättkokta primörer och grillad lax
1 timme
Brunch
Spenatvåfflor med kallrökt lax och picklad rödlök
40 minuter
Foto: Lina Eriksson
Fredagsmat
Laxsashimi med fänkålssallad och sojamajonnäs
20 minuter
Foto: Lina Eriksson
Huvudrätter - varmrätter
Lax i ugn med tomat
15 minuter + 12 minuter i ugn
Foto: Joel Wåreus
Fest
Smörstekt hummerstjärt med svartrot och vinägrett på rommen
1 1/2 timme
Foto: Joel Wåreus
Fest
Torskfilé med blomkålsvariation, dillsås, forellrom och gräslöksolja
2 1/2 timme
Foto: Ulrika Pousette
Buffémat
Marinerad sesamlax
30 minuter + 2 timmar i marinad + 25 minuter i ugn
Foto: Björn Tesch
Dop
Räkcocktail
20 minuter