Foto: Anna Kern
2018-04-12
Spritsig rosévinssangria
10 minuter
2018-04-12
Fredagsdrinken – Så gör du Rosé sangria
10 min
2018-04-11
Fredagsdrinken – Så gör du Passion Sour
10 min
2018-04-08
Fredagsdrinken – Så gör du Melonslush
10 min
2018-04-06
Fredagsdrinken – Så gör du Mousserande drink med gin och apelsin
5 min
Foto: Ulrika Pousette
2018-04-05
Rabarbertonic
10 minuter + 1 timme för lagen att dra
Foto: Nils Erlandsson
2018-04-02
Fredagsdrinken – så gör du Champagne Cobbler
10 min
2018-04-01
Fredagsdrinken – så gör du en Hallonmojito
10 min
Foto: Charlie Drevstam
2018-03-26
Lammytterfilé och ”pulled lamb” med svamp, persiljerot och fikon
1 timme + 2 1/2 timmes koktid
Foto: Eva Hildén Smith
2018-03-26
Grillad lammrostbiff med lättstuvad spetskål och tryffel
40 min + 20 min i ugn
Foto: Stefan Wettainen
2018-03-06
Rödkålsgravad lax med fänkål, kålrabbi och pepparrotsmajonnäs
30 minuter + 2 dygn i kyl
Foto: Stefan Wettainen
2018-03-05
Purjolöksgravad lax med senapscrème och ättiksgurka
40 minuter + 2 dygn i kyl
Foto: Stefan Wettainen
2018-03-04
Rödbetsgravad lax med rostade betor, skockor och honungsvinägrett
40 minuter + 2 dygn i kyl + 30 minuter i ugn
Foto: Lisa Björner
2018-02-19
Parmesanchips med citronkräm och löjrom
15 minuter + 8 minuter i ugn
Foto: Charlie Drevstam
2018-02-19
Carpaccio med kalixlöjrom, potatiskrokett, gräddfil och syrad lök
45 minuter
Foto: Lisa Björner
2018-02-15
Steamed buns med halstrad tonfisk och srirachamajonnäs
1 timme + 1 1/2 timme jäsning + 6 minuter ångning
Foto: Wolfgang Kleinschmidt
2018-02-15
Grillade kalvmedaljonger, chorizo och aubergine med valnötsvinägrett
40 minuter
Foto: Lisa Björner
2018-02-15
Tjälknöl
5 min + 8 timmar i ugnen + 8 timmar i kylen
2018-02-09
Vietnamesiska vårrullar
45 MIN
Foto: Wolfgang Kleinschmidt
2018-01-08
Citrontimjansnaps
10 min+6 timmar att dra
Foto: Aina C Hole
2018-01-08
Blåbärsglass
15 min + 1 timmer i kylen och 2 timmar i frysen
Foto: Eva Hildén Smith
2017-12-28
Chokladglass med saltkolasås och bär
1 timme + 12 timmar att vila + tid att frysa
Foto: Per Ranung
2017-12-27
Gratinerad hummer – en klassiker!
15 min + 5 min i ugn