Bröllop
Lyxig bröllopsmeny av stjärnkocken Stefano Catenacci
Foto: Björn Tesch
Dop
Chokladmousse
30 minuter + 2 timmar i kyl
Foto: Björn Tesch
Dop
Tomatcouscous
20 minuter + 2 timmar i ugnen
Foto: Björn Tesch
Buffémat
Ärt- och bönsallad
20 minuter
Foto: Stefan Wettainen
Fest
Krämig rucola- och sardellpasta med kronärtskocka och pecorino
25 minuter
Foto: Stefan Wettainen
Fest
Lax med rökt räkröra och dillcrostini  
30 minuter + 1 timme i kyl
Foto: Stefan Wettainen
Drinkar
Citrondrink med hallon och prosecco  
10 minuter
Foto: Katja Ragnstam
Buffémat
Flädertiramisu med fikon och sommarbär
45 minuter + 6 timmar i kyl
Foto: Katja Ragnstam
Buffémat
Vit chokladmoussetårta med frukt, bär och pistaschnötter
45 minuter + 25 minuter i ugnen + 4 timmar i frys + 40 minuter i rumstemperatur
Foto: Katja Ragnstam
Bakning
Rabarbermarängtårta med limegrädde
30 minuter + 1 1/4 timme i ugn
Foto: Björn Tesch
Dop
Kyckling med gremolata och örtsås
30 minuter + 30 minuter i ugn
Dryck
Rabarbersangria
15 minuter
Foto: Björn Tesch
Buffémat
Sesambröd med citronsmör
40 minuter + 1 timmes jäsning + 12 minuter i ugn
Foto: Katja Ragnstam
Bakning
Halloncheesecake
25 minuter + 50 minuter i ugnen + 5 timmar i kyl
Foto: Helén Pe
Buffémat
Jordgubbstårta
1 1/4 timme + 40 minuter i ugn + tid i kyl
Foto: Per Ranung
Fest
Rabarberkaka med hallonmaräng
40 minuter +  1 timme för ­degen att vila + 50 minuter i ugn
Foto: Wolfgang Kleinschmidt
Bakning
Baconvåfflor med löjrom och vispad citron-crème fraiche
35 minuter
Brunch
Spenatvåfflor med kallrökt lax och picklad rödlök
40 minuter
Foto: Joel Wåreus
Efterrätt och dessert
Bakad chokladmousse med rödbetsglass och rödbetsskum
3 timmar + tid i kyl, frys och ugn
Foto: Joel Wåreus
Fest
Renkalvytterfilé med rödkålscrème, stekt svamp och svartvinbärssky
2 timmar
Foto: Joel Wåreus
Fest
Smörstekt hummerstjärt med svartrot och vinägrett på rommen
1 1/2 timme
Foto: Joel Wåreus
Fest
Torskfilé med blomkålsvariation, dillsås, forellrom och gräslöksolja
2 1/2 timme
Foto: Ulrika Pousette
Buffémat
Grön sallad med färska örter och nötter
25 minuter