Dryck
Rabarbersangria
15 minuter
Foto: Björn Tesch
Buffé
Sesambröd med citronsmör
40 minuter + 1 timmes jäsning + 12 minuter i ugn
Foto: Katja Ragnstam
Bakning
Halloncheesecake
25 minuter + 50 minuter i ugnen + 5 timmar i kyl
Foto: Helén Pe
Buffé
Jordgubbstårta
1 1/4 timme + 40 minuter i ugn + tid i kyl
Foto: Per Ranung
Fest
Rabarberkaka med hallonmaräng
40 minuter +  1 timme för ­degen att vila + 50 minuter i ugn
Foto: Wolfgang Kleinschmidt
Bakning
Baconvåfflor med löjrom och vispad citron-crème fraiche
35 minuter
Brunch
Spenatvåfflor med kallrökt lax och picklad rödlök
40 minuter
Foto: Stefan Wettainen
Dop
Smörgåstårta med löjrom och räkor
50 minuter
Foto: Anna Kern
Fest
Spritsig rosévinssangria
10 minuter
Fest
Fredagsdrinken – Så gör du Rosé sangria
10 min
Fest
Fredagsdrinken – Så gör du Passion Sour
10 min
Fest
Fredagsdrinken – så gör du Rosé sangria
Fest
Fredagsdrinken – Så gör du Melonslush
10 min
Fest
Fredagsdrinken – Så gör du Mousserande drink med gin och apelsin
5 min
Foto: Ulrika Pousette
Fest
Rabarbertonic
10 minuter + 1 timme för lagen att dra
Foto: Nils Erlandsson
Fest
Fredagsdrinken – så gör du Champagne Cobbler
10 min
Fest
Fredagsdrinken – så gör du en Hallonmojito
10 min
Foto: Charlie Drevstam
Huvudrätter - varmrätter
Lammytterfilé och ”pulled lamb” med svamp, persiljerot och fikon
1 timme + 2 1/2 timmes koktid
Foto: Eva Hildén Smith
Huvudrätter - varmrätter
Grillad lammrostbiff med lättstuvad spetskål och tryffel
40 min + 20 min i ugn
Foto: Stefan Wettainen
Dop
Rödkålsgravad lax med fänkål, kålrabbi och pepparrotsmajonnäs
30 minuter + 2 dygn i kyl
Foto: Stefan Wettainen
Dop
Purjolöksgravad lax med senapscrème och ättiksgurka
40 minuter + 2 dygn i kyl
Foto: Stefan Wettainen
Dop
Rödbetsgravad lax med rostade betor, skockor och honungsvinägrett
40 minuter + 2 dygn i kyl + 30 minuter i ugn
Foto: Charlie Drevstam
Dop
Fredagsdrinken – så gör du Rabarberbubbel